Όργιο αστυνομικής καταστολής στη Χιλή: Πατάνε με μηχανές διαδηλωτή, «ψεκάζουν» ανύποπτη ρεπόρτερ! (Videos)

Όργιο αστυνομικής καταστολής στη Χιλή: Πατάνε με μηχανές διαδηλωτή, «ψεκάζουν» ανύποπτη ρεπόρτερ! (Videos)

«Αφιονισμένοι» και άξιοι επίγονοι του “έργου” του δικτάτορα Πινοσέτ εμφανίζονται κάθε μέρα οι αστυνομικές δυνάμεις του Πινέρα στη Χιλή. Διαρκώς έρχοντια στο προσκήνιο εικόνες και βίντεο από τις θηριωδίες που διαπράττουν κατά άοπλων διαδηλωτών, που κατά δεκάδες χιλιάδες, ακούραστοι, συγκρούονται με το καθεστώς της φτώχειας και της εξαθλίωσης. 

Στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί απίστευτες σκηνές με πρωταγωνιστές τα τάγματα εφόδου της αστυνομίας στο Σαντιάγο και άλλες πόλεις της χώρας. 

Όπως για παράδειγμα, στο βίντεο που ακολουθεί όπου αστυνομικοί της ομάδας αντίστοιχης με την ελληνική “Ζ’΄ χτυπάνε με τις μηχανές τους και ρίχνουν κάτω έναν νέο ενώ ένας προβαίνει στη βάρβαρη κίνηση να πατήσει με το ρόδα του πάνω στο κορμί του. Όπως γράφει και ένας χρήστης του twitter, ο νέος σε 9 δευτερόλεπτα χτυπήθηκε 3 φορές! 

Σε ένα άλλο βίντεο, δημοσιογράφος που απλώς επιχειρεί να κάνει μια ανταπόκριση δέχεται “ψεκασμό” με σπρέι πιπεριού από αστυνομικό, έτσι για… πλάκα, χωρίς να έχει προκαλέσει ή διαπράξει τίποτα παράνομο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter