Οργισμένες αποδοκιμασίες στο Twitter Μητσοτάκη μετά το «διάγγελμα»

Οργισμένες αποδοκιμασίες στο Twitter Μητσοτάκη μετά το «διάγγελμα»

Αντανακλαστικά αθλητή ταχυτήτων, κατοστάρη μάλιστα, είχε το περιβάλλον Μητσοτάκη όταν χτυπήθηκε χθες στη Νέα Σμύρνη ο αστυνομικός. Και έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε διάγγελμα διακόπτοντας τη ροή του προγράμματος των καναλιών.

Αντανακλαστικά ωστόσο που δεν έδειξε όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν πολίτες στην ίδια πλατεία, μερικές μέρες πριν.

Τότε, δεν έκανε κανένα διάγγελμα και προσπάθησε να κουκουλώσει το γεγονός.

Μόνον όταν πήραν φωτιά τα κοινωνικά δίκτυα, αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω για να μην αντιμετωπίσουν την πλήρη κατακραυγή.

Τότε, την Κυριακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά το βίντεο που κυκλοφόρησε, έμεινε κρυμμένος στο σπίτι του.

Και όχι μόνον αυτό, προσπάθησαν με non-paper να αποδομήσουν τον νεαρό πολίτη που έφαγε ξύλο και ξέσπασαν οι αστυνομικοί.

Η σπουδή Μητσοτάκη να κάνει διάγγελμα αμέσως δεν πέρασε απαρατήρητη βέβαια και η ανάρτησή του στο Twitter γέμισε αρνητικά σχόλια με 10άδες και εκατοντάδες like, όπως:

«Κύριε ΠΘ για τον ξυλοδαρμό του πολίτη δε είπατε ούτε μια λέξη. Για την επίθεση όμως στον αστυνομικό κάνατε ολόκληρο τηλεοπτικό διάγγελμα. Εικάζω από τη στάση σας (2 μέτρα και 2 σταθμά), ότι χρειάζεστε απεγνωσμένα την αστυνομία με το μέρος σας για την πολιτική σας επιβίωση…»

«Μας τα ‘γραψες κιόλας για να τα εμπεδώσουμε; Δεν χρειάζεται, είδαμε στην τηλεόραση τον πανικόβλητο με το σκατό στην κάλτσα να προσπαθεί να ΔΙΧΑΣΕΙ τον κόσμο απειλώντας τον. Τα κατορθώματά σας στη Νέα Σμύρνη τα βλέπετε; Τον κόσμο που τρώει ξύλο;»

«Νομίζετε ότι φοβούνται αυτοί που σας βρίζουν απ’ τα μπαλκόνια; Και όχι μόνο τα μπαλκόνια της Νέας Σμύρνης, αλλά όλης της χώρας. Τι έχουν να φοβηθούν; Ξύλο τρώνε ήδη, φυλακισμένοι είναι ήδη, λεφτά και δουλειά δεν έχουν φίλους, συγγενείς δεν μπορούν να δουν.»

«Χαίρομαι που έφυγα από αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα και λυπάμαι που έμειναν να την κυβερνάνε άνθρωποι όπως εσείς. Ο κόσμος που φεύγει, φεύγει γιατί η φαμίλια η δική σας και των υπολοίπων μεγάλο πατέρων έβγαλε γενιές «επαγγελματιών» πολιτικών που σπούδασαν στο Harvard».

Ακολουθούν η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκης και αρκετά tweet που τον αποδοκιμάζουν:

















Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter