Οργισμένη ανακοίνωση Γρηγοριάδη: Καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια

Οργισμένη ανακοίνωση Γρηγοριάδη: Καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια

Στην κατάθεση μήνυσης κατά του δικηγόρου Αλέξη Κούγια προχωρά ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης σχετικά με όσα υποστήριξε δημόσια κατά την πρώτη μέρα της αγόρευσης του στη δίκη Λιγνάδη σχετικά με την οικογένεια του κ. Γρηγοριάδη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν αναρτηθεί Lignadis Trial Watch ο κ. Κούγιας φέρεται να υποστήριξε την Τρίτη 5 Ιουλίου στη δίκη Λιγνάδη ότι κατά το παρελθόν ο ίδιος ήταν δικηγόρος του Κλέωνα Γρηγοριάδη και ότι η μητέρα του παιδιού του τον είχε κατηγορήσει ότι είχε αποπλανήσει το παιδί τους, με τον βουλευτή του ΜΕΡΑ 25 να απαλλάσσεται.

«Οι βουλευτές του κόμματος Μέρα25 (υποψήφιος βουλευτής ο κος Βλάχος) Κλέων Γρηγοριάδης, έχω υπάρξει δικηγόρος του, η μητέρα του παιδιού του τον κατηγόρησε, μια φανταστική μητέρα, ότι αποπλάνησε το παιδί του. Δεν είδε το παιδί του χρόνια μέχρι να απαλλαγεί και έκανα ερώτηση, και τρέχανε στα δικαστήρια και αυτός και μια δυστυχισμένη μητέρα. Την ίδια μέρα τρέχαμε για την υπόθεση Λιγνάδη», είναι το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την αγόρευση Κούγια που έχει αναρτηθεί στο Lignadis Trial Watch.

Μάλιστα παρών στο δικαστήριο κατά την αγόρευση Κούγια ήταν και η δημοσιογράφος του 2020mag.gr, Μαρία Κεφαλά η οποία επιβεβαίωσε όσα έχουν αναρτηθεί στο Lignadis Trial Watch, σχετικά με τους ισχυρισμούς Κούγια κατά του Κλέωνα Γρηγοριάδη.

«Ήμουν εκεί, τον άκουσα να το λέει. Και δεν ήμουν η μόνη. Όμως η ιστορία αυτή δεν έχει συμβεί ποτέ. Ο Κλέων Γρηγοριάδης και η πρώην σύζυγός του αλλά και η κόρη τους τη διαψεύδουν κατηγορηματικά ως απολύτως αναληθή» έγραψε σε σχετικό κείμενο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα 2020mag.gr η δημοσιογράφος Μαρία Κεφαλά.

Η αντίδραση της οικογένειας Γρηγοριάδη ήταν άμεση και οργισμένη. Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κλέων Γρηγοριάδης, πρόκειται για «εξωφρενικά ψέμματα» του κυρίου Κούγια και προανήγγειλε ότι θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου. Την ανάρτηση του Κλέωνα Γρηγοριάδη συνυπογράφουν μάλιστα τόσο η πρώην συζυγός του όσο και η κόρη τους.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter