Η αντίδραση του Ερασιτέχνη Ιωνικού: Τα πανό στη Νίκαια δεν θα κατέβουν ποτέ

Η αντίδραση του Ερασιτέχνη Ιωνικού: Τα πανό στη Νίκαια δεν θα κατέβουν ποτέ

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός πήρε θέση για το ζήτημα που προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν διαιτητές και κομισάριος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την Basket League, απαίτησαν να κατέβει πανό για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σε σχετική ανακοίνωση, οι Νικαιώτες επεσήμαναν ότι το περιεχόμενο «δεν ήταν τίποτα άλλο πέραν της πραγματικότητας, χωρίς στρογγυλέμματα και γενικότητες», στέλνοντας μήνυμα ότι τα πανό που αναρτώνται στη Νίκαια δεν πρόκειται να κατέβουν.

Παράλληλα, εξαπέλυσαν «πυρά» κατά των διαιτητών και του κομισάριου, τους οποίους παραίνεσαν «να μην εξευτελίζονται».

Υπενθυμίζεται ότι το πανό που αναφερόταν στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη παρέμεινε στη θέση του έπειτα από σχετική παρέμβαση του αρχηγού της μπασκετικής ομάδας του Ιωνικού, Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Διαβάστε σχετικά: Ιωνικός – ΑΕΚ: Οι διαιτητές ζήτησαν να κατέβει αντικυβερνητικό πανό για τα Τέμπη – Με παρέμβαση Μαυροκεφαλίδη παρέμεινε (Video)

Μπάσκετ: Επικαλέστηκαν ανύπαρκτο κανονισμό για να κατεβάσουν το πανό

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ιωνικού

Ένα πανό που μπήκε από τους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ. Για κάθε πανό που ανεβαίνει και ιδίως γι’ αυτά που έχουν και μη αθλητικές προεκτάσεις όπως το τωρινό ή πέρσι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού κ.ο.κ. αυτή η ενέργεια έχει προκύψει κατόπιν συνεννόησης και συναπόφασης. Ο κόσμος του Ιωνικού που αναρτά το όποιο πανό είναι έτοιμος και ξέρει να αναλάβει και τις όποιες ευθύνες του. Και όπως συνέβαινε μέχρι αλλά και όπως θα συμβαίνει για πάντα, κάθε πανό που ανεβαίνει στα γήπεδα του Ιωνικού, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει οποιαδήποτε υπόδειξη για να κατέβει με τη δική μας συγκατάθεση. Γενικότερα, γιατί μάλλον ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε, ο κόσμος της Ομάδας προέρχεται από μια λαϊκή συνοικία που ποτέ δε συνδέθηκε κομματικά με καμία πολιτική παράταξη. Αυτοί είμαστε.

Ως προς το περιεχόμενο, δεν ήταν τίποτα άλλο πέραν της πραγματικότητας, χωρίς στρογγυλέματα και γενικότητες. Είναι τόσο συγκλονιστικό αυτό που έχει συμβεί που δεν υπάρχει χώρος για καμία πολιτική ορθότητα, τέτοιες ώρες. Όσους τους «πόνεσαν» τα γραφόμενα, να το λύσουν μόνοι τους, σίγουρα πάντως αυτοί είναι σε λάθος κατεύθυνση.

Όσον αφορά δε, τον κομισάριο και τους διαιτητές οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για να κατέβει το πανό, να τους πούμε ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Αλλά ακόμα και σε αυτό, υπάρχουν όρια. Ας μην εξευτελίζονται.

Κλείνουμε με αυτόν που πραγματικά πρέπει. Όταν πριν μερικές εβδομάδες βραβεύτηκε από τον Ερασιτέχνη Ιωνικό, αναφέρθηκε ως ο πιο επιδραστικός αθλητής στην τουλάχιστον σύγχρονη ιστορία της Ομάδας. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης απέδειξε πολλά παραπάνω ως προς αυτόν το χαρακτηρισμό. Δεν είναι μόνον ότι είναι Επαγγελματίας εντός παρκέ, παλεύοντας πάντα μέχρι το τέλος. Είναι και το ήθος του ως Άνθρωπος. Από σήμερα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι ο Ιωνικός και αυτό που πρεσβεύει ο Ιωνικός. Από σήμερα για εμάς είναι ένας Νικαιώτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter