Απάντηση Πολάκη στη ΝΔ: Πόσο απελπισμένοι είστε για να μιλάτε για παρατυπίες που δεν υπάρχουν;

Απάντηση Πολάκη στη ΝΔ: Πόσο απελπισμένοι είστε για να μιλάτε για παρατυπίες που δεν υπάρχουν;

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχολίασε την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το βράδυ της Παρασκευής η ΝΔ σχετικά με το πόθεν έσχες του. Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη ΝΔ η οποία «προσπάθησε να θολώσει ξανά τα νερά», όπως επισημαίνει κάνοντας λόγο για «συμπληρωματικές τροποποιητικές δηλώσεις μετά τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών».

Ο Παύλος Πολάκης απαντά στην ανακοίνωση της ΝΔ παραθέτοντας σχετικά έγγραφα, ενώ καλεί το πρωθυπουργικό ζεύγος να πράξει το ίδιο με εκείνον παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία του πόθεν έσχες του.

«Θα τολμήσετε ή θα κρύβεστε πίσω από πλαστά χαρτιά των ΚΕΠ του ανιψιού;», διερωτάται ο Παύλος Πολάκης.

Διαβάστε επίσης: «Παρατράγουδο» η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Πολάκη

Ο Μπούρας εκθέτει τη ΝΔ και δικαιώνει τον Πολάκη για το πόθεν έσχες

Αγωγή και μήνυση Πολάκη κατά της Νέας Δημοκρατίας για τη συκοφαντική ανακοίνωση – Τι αναφέρει

Η δήλωση του Παύλου Πολάκη

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ!!!

Ορίστε λοιπόν:

Πριν λίγη ώρα η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση, προσπαθώντας να καλύψει την πατάτα που έκανε με την ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ που πήγε να στήσει με το πόθεν έσχες μου! (φωτό 1-2)

Η ανακοίνωση της έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης του κυρίου Μπούρα προέδρου της Επιτροπής πόθεν εσχες της Βουλης μετά που τον προκάλεσα με τη ανάρτηση μου πριν τρεις ώρες.(φωτό 3-4)

Αφού παραδέχονται πως τα πόθεν έσχες μου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και αρχειοθετηθήκαν μετά τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών, προσπαθούν ξανά να θολώσουν τα νερά λέγοντας πως υπέβαλα συμπληρωματικές τροποποιητικές δηλώσεις μετά το έλεγχο των ορκωτών λογιστών !!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Αυτό που ΔΕΝ λέτε -επίτηδες και θα φανεί στο τέλος αυτού που γράφω γιατί- είναι τα εξής:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ σε μένα και πολλούς άλλους βουλευτές ή πολιτικά πρόσωπα, ήταν να ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 2016 2018 ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!!!!!!! ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ» που είχα δήθεν αποκρύψει όπως ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ ΑΙΣΧΡΑ ξαναλέτε!!!!!!

Όλα είχαν δηλωθεί κανονικά και η εργασία της και τα εισοδήματα της από μισθωτές υπηρεσίες και ελεύθερο επάγγελμα (όπως φαίνεται από τη φωτογραφία 5 που δημοσίευσα πριν (για το 2018) και ξαναδημοσιεύω τώρα και απλά δεν είχε υπογράψει τις δηλώσεις αυτές ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!
Οι δηλώσεις είχαν υποβληθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ από το 2018-19 και απλά ζητήθηκε το 2021 να τις υπογράψει και η σύζυγος μου κάτι που βέβαια έγινε χωρίς καμία άλλη αλλαγή !!(φωτό 10-11-12-13-14-15-16-17)

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ, ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η «ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ»!!!

Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ βρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;;

Αυτό λοιπόν που έκανα εγώ, γιατί το ζήτησαν οι ελεγκτές, το έκαναν άλλοι πενήντα περίπου βουλευτές η πολιτικά πρόσωπα μεταξύ αυτών ο Κώστας Καραμανλής και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός π.χ. ,που συμπεριλαμβάνονται στην κατάσταση των 708 ονομάτων που ενέκρινε η επιτροπή πόθεν έσχες στη συνεδρίαση της τον Ιούνιο του 2021 !!!!(φωτό 6-7-8, Κωδικος 6 δίπλα στο όνομα μας ,στη φωτό 9 ο κατάλογος των παραβάσεων )
ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ για να μιλάτε για «παρατυπίες» ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

Μετά από αυτό:

1) Σας ενημερώνω πως το ύψος της αποζημίωσης που θα ζητήσω από το Διευθυντή και το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανεβαίνει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για μένα και αλλά τόσα για τη σύζυγο μου!

2) ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ αυτό που έκανα εγώ με την παρουσίαση όλων των στοιχείων του πόθεν εσχες μου, να το κάνει και το πρωθυπουργικό ζεύγος που έχει κάνει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ δήλωση και κατείχε παράνομα Γαλλική εταιρεία !

Θα τολμήσετε ή θα κρύβεστε πίσω από πλαστά χαρτιά των ΚΕΠ του ανιψιού;;;;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter