Οργισμένος Κλοπ: «Η Λίβερπουλ δεν θα αγωνιστεί στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ αν δεν αλλάξουν οι ημερομηνίες των αγώνων της»

Οργισμένος Κλοπ: «Η Λίβερπουλ δεν θα αγωνιστεί στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ αν δεν αλλάξουν οι ημερομηνίες των αγώνων της»

Μετά την πρόκριση θρίλερ της Λίβερπουλ επί της Αρσεναλ στον γύρο των «16» για το Αγγλικό Λιγκ Καπ, όπου μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που έληξε 5-5 και οι «Κόκκινοι» επικράτησαν 5-4 στα πέναλτι, θα περίμενε κανείς ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα ξεσπούσε σε δικαιολογημένους πανηγυρισμούς. 

Όντως ξέσπασε ο κόουτς της Λίβερπουλ αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο.

Ξέσπασε κατά της Αγγλικής Ομοσπονδίας και τις πολύ στριμωγμένες ημερομηνίες που θα πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του στις εγχώριες υποχρεώσεις της σε συνδυασμό με τις διεθνείς….

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε ξεκάθαρα ότι η ομάδα του «δεν θα αγωνιστεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αν δεν βρεθεί λύση με τις ημερομηνίες των αγώνων»! Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα, ο Γερμανός τεχνικός ήταν καταιγιστικός, καθώς τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ (ή Carabao Cup όπως ονομάζεται λόγω του χορηγού της διοργάνωσης) είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 16 Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η Λίβερπουλ θα πρέπει να αναχωρήσει για το Κατάρ, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Εάν δεν βρουν ημερομηνία για εμάς, σωστή, και όχι πριν από τις 3μμ τα Χριστούγεννα, τότε δεν θα παίξουμε» απείλησε ο Κλοπ και πρόσθεσε: «Πρέπει να τα σκεφτόμαστε αυτά. Εάν έχουν μία λίστα αγώνων που μία ομάδα δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλα τα ματς, τότε πρέπει να σκεφτούν τη λίστα. Ελπίζω ν’ αρχίσει τώρα. Αυτό πιστεύω πως είναι το δίκαιο. Είναι ολοφάνερο το πρόβλημα τώρα. Δεν θα γίνουμε εμείς θύματα του προβλήματος. Παίξαμε και θέλαμε να κερδίσουμε. Το κάναμε. Εάν δεν βρουν ημερομηνία για την επόμενη φάση, εμείς δεν θα κατεβούμε στον επόμενο γύρο και ο αντίπαλος μας ας περάσει έτσι ή ας παίξει η Άρσεναλ. Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι της Πρέμιερ Λιγκ έβλεπαν το ματς στην τηλεόραση και ήλπιζαν ότι η Άρσεναλ μπορεί να προκριθεί και να σωθεί έτσι το πρόγραμμα. Συγγνώμη…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter