Οργουελιανές σκηνές στην Κίνα: Παίρνουν… σηκωτούς όσους θεωρούν ύποπτους για κορονοϊό! (Video+Photos)

Οργουελιανές σκηνές στην Κίνα: Παίρνουν… σηκωτούς όσους θεωρούν ύποπτους για κορονοϊό! (Video+Photos)

Σκληρά μέτρα λαμβάνει το κινεζικό καθεστώς προκειμένου πάση θυσία να περιορίσει την εξάπλωση της επιδημίας το νέου κορονοϊού που έχει πλήξει τη ώρα. 

Καθώς ήδη οι νεκροί έχουν υπερβεί κατά πολύ τους 700 και τα κρούσματα είναι πάνω από 34.000, οι Αρχές στέλνουν τους εκπροσώπους τους ακόμα και σε σπίτια όπου εικάζεται ότι υπάρχουν ύποπτα κρούσματα ή ασθενείς που κρύβονται! 

Όλο και πιο συχνά αναρτώνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που δείχνουν στην πόλη Ουχάν κρατικούς υπάλληλους ή αστυνομικούς με μάσκες ή και με πλαστική στολή να αποσπούν με τη βία άτομα “ύποπτα”, ακόμα και σηκωτά και χωρίς ρούχα (!) ώστε άμεσα να τα μεταφέρουν στα νοσοκομεία και σε χώρους καραντίνας. 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7980883/Video-shows-officials-protective-suits-dragging-suspected-coronavirus-carriers-homes.html

Άλλο βίντεο δείχνει μια γυναίκα να συλλαμβάνεται βίαια από αστυνομικούς επειδή κυκλοφορούσε σε δημόσιο χώρο χωρίς να φορά μάσκα!

Αλλά ακόμα και στα σούπερ μάρκετ, οι υπάλληλοι “κατασκοπεύουν” τους πελάτες “σημαδεύοντας” τους με το ειδικό “πιστόλι” που μετρά τη θερμοκρασία του σώματος, αναζητώντας προφανώς πιθανά κρούσματα που κυκλοφορούν ελεύθερα σε δρόμους και καταστήματα!

 

Πάντως η μαρτυρική Ουχάν εξακολουθεί να βιώνει οργουελιανές καταστάσεις με τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους και τις γειτονιές με τα ψηλά κτίρια να είναι έρημες από κάθε είδους κίνηση. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter