Θρίαμβος ΑΕΛ στο Ηράκλειο (2-3 τον ΟΦΗ) και ελπίζει στην σωτηρία της

Θρίαμβος ΑΕΛ στο Ηράκλειο (2-3 τον ΟΦΗ) και ελπίζει στην σωτηρία της

Σε 21 αγώνες η ΑΕΛ είχε όλη κι όλη μία μόνο νίκη. Και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει πετύχει δύο συνεχόμενες και τα δίνει όλα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η σημερινή στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με 3-2 για την 25η αγωνιστική της Super League ήταν εντυπωσιακή σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και σίγουρα ήταν η καλύτερη εμφάνιση των Θεσσαλών στο πρωτάθλημα. Αντίθετα ο ΟΦΗ βρίσκεται σε καθοδική πορεία και αν δεν συνέλθει στα πλέι οφ, θα μπλέξει σε περιπέτειες…

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με τον Στάικο αλλά η ΑΕΛ κυνήγησε την ισοφάριση στο 24’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντουρμισάι από τον Σωτηρίου, το οποίο εκτέλεσε ο παθών και έκανε το 1-1.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη ανατροπή καθώς ο Ακούνια έκανε το 1-2 στο 63’ και το ματς πήρε φωτιά. Ο Σίμος έβαλε στο ματς τον Σολίς για να πάρει πράγματα στην επίθεση και ο παίκτης του ΟΦΗ τα έκανε όλα σε λίγα λεπτά. Στο 74΄πήρε πέναλτι από άτσαλο και αχρείαστο μαρκάρισμα του Ακούνια, αλλά στο 78΄αποβλήθηκε γιατί χτύπησε εκτός φάσης τον Γιακιμόβσκι! Το πέναλτι αξιοποίησε με δύο εκτελέσεις ο Ντε Γκούζμαν, καθώς ο Νάγκι είχε βγει αντικανονικά πριν αποκρούσει στην πρώτη εκτέλεση.

Όμως η ΑΕΛ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 84’ ο Ντουρμισάι και πάλι με το δεύτερο γκολ του στο ματς χάρισε μια πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα του που πλέον ελπίζει βάσιμα στη σωτηρία της…

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης απέβαλε τον Σολίς του ΟΦΗ και από τον πάγκο της ΑΕΛ τον Αλέξη Κούγια, ενώ «κιτρίνισε» τους Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο, Μαξιμένκο, Ντουρμισάι, Ηλιάδη.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Γιαννούλης. Διαμαντής, Κοροβέσης (81΄Λυμπεράκης), Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Στάικος, Στάρτζεον (81΄Μαρινάκης), Γρίβας (68΄Σολίς), Σαρδινέρο (81΄Καστάνιος)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (46΄Ηλιάδης), Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γιακομόβσκι, Κολομπίνο, Νικολιάς (26 λ.τ. Γκράουρ), Πινακάς, Ακούνια, Μπεν Χατίρα (77΄Μιλοσάβλιεβιτς), Ντουρμισάι (87΄Νούνιτς)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter