Θρίαμβος Αρη, διέλυσε 4-0 τον ΠΑΟ που παραπαίει

Θρίαμβος Αρη, διέλυσε 4-0 τον ΠΑΟ που παραπαίει

Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Αρης τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραπαίει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και το μέλλον της ομάδας εξακολουθεί να είναι θολό όσο παραμένει στην ιδιοκτησία της ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι «κιτρινόμαυροι» έστησαν ποδοσφαιρικό πάρτι στο «Κλ. Βικελίδης» και φιλοδώρησαν τον αντίπαλο τους με τέσσερα γκολ, ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Το 1-0 έγινε στο 20’ μετά από απανωτά λάθη των «πρασίνων», τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Φετφατζίδης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός σκόραρε με το κεφάλι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του, παρότι έχει αγωνιστεί σε 250 επίσημα ματς! Συνολικά είχε πετύχει μέχρι χθες 36 γκολ, όλα με το πόδι και από αυτά τέσσερα με πέναλτι.

Ο Αρης συνέχισε να δημιουργεί φάσεις και στο 44’ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 2-0. Ο Φετφατζίδης έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Βέλεθ και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός με πλασέ νίκησε τον Διούδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, για πρώτη φορά μετά από 39 ολόκληρα χρόνια! Η προηγούμενη φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου 1980, πάλι για την 3η αγωνιστική, αλλά με το ματς να γίνεται στο Καυτανζόγλειο. Τα τέρματα είχαν πετύχει οι Κούης (3’), Τσιριμώκος (36’).

Ο Αρης μπήκε με σπασμένα φρένα και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54΄ ήταν η σειρά του Ντιγκινί να «χτυπήσει» και να νικήσει τον Διούδη (3-0). Δέκα λεπτά αργότερα ο σκόρερ έδωσε ασίστ στον Ιντέγε, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για τέταρτη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 84’ ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Περέα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε γιατί όπως φάνηκε στο βίντεο στο ξεκίνημα της φάσης ο Μακέντα υπέπεσε σε φάουλ.

Άρης: Κουέστα, Βέλεθ (Δεληζήσης), Ρόουζ, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Ματίγια, Σάσα, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (73’ Μαντσίνι), Μπρούνο Γκάμα (63’ Λάρσον), Ιντέγε.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (46’ Κολοβός), Ινσούα (69’ Περέα), Γιόχανσον, Δώνης, Ζαχίντ (59’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter