Original: Επίθεση κατά του δημάρχου και πορεία για το γήπεδο της ΑΕΚ

Original: Επίθεση κατά του δημάρχου και πορεία για το γήπεδο της ΑΕΚ

Σε κινητοποιήσεις καλεί τον κόσμο της ΑΕΚ η «Original”. 

Με ανακοίνωσή του, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του «δικεφάλου» εξαπέλυσε επίθεση κατά του δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Αρη Βασιλόπουλου σχετικά με τα όσα υποστήριξε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για το ζήτημα του νέου γηπέδου της Ένωσης και καλεί σε συγκέντρωση και πορεία την Κυριακή πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα καταλήξει στο δημαρχείο. Αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή ΟΛΟΙ στο σπίτι μας… ΟΛΟΙ στην πόλη ΜΑΣ! Από το 2003 όπου ο ΝΑΟΣ μας γκρεμίστηκε, κάναμε τα ΠΑΝΤΑ για να κρατήσουμε την φλόγα της ανέγερσης και της δημιουργίας του νέου γηπέδου, αναμμένη… Μας χαρακτήρισαν, μας επιτέθηκαν, μας πολέμησαν. ΟΛΟΙ τους. Πότε η πολιτεία με τη συνεχιζόμενη αδιαφορία και κοροϊδία της, πότε οι διάφοροι παράγοντες και φορείς με την ανικανότητα τους, πότε οι νεόπλουτοι ή μη με τα μεγαλεπήβολα σχεδία τους και πότε οι διάφοροι δημαρχάκοι με τους αυλικούς τους, με εχθρότητα κι αδιαλλαξία, κατάφεραν 14 ολόκληρα χρόνια μετά να μην υπάρχει ακόμα γήπεδο για την ΑΕΚΑΡΑ μας!

Τα τελευταία 4 χρόνια βλέπουμε πως γίνεται η πιο σοβαρή και ουσιαστική προσπάθεια για την κατασκευή του. Νόμοι του κράτους, εκτάσεις, σχέδια υπαρκτά και εφαρμόσιμα, δίκες κερδισμένες από ανωτέρα δικαστήρια, μας έχουν κάνει να νιώθουμε πως επιτέλους αρχίζει να “σηκώνεται”! Έστω και απελπιστικά αργά…

Τελευταίο εμπόδιο ο τωρινός δημαρχάκος. Αυτός ο νεόπλουτος δήθεν αριστερός σαλτιμπάγκος που έχει κάνει το “ναι μεν αλλά” επιστήμη, αυτός ο επικίνδυνος που βλέπει παντού φαντάσματα, αυτός που στις πλάτες τις δίκες μας νομίζει πως θα χτίσει την οποία καριέρα, αυτός που έχει βάλει ως στόχο ζωής του να μην αποκτήσει ΠΟΤΕ η ΑΕΚΑΡΑ μας το σπίτι της, έδωσε άλλη μια καλοστημένη παράσταση, με αερολογίες, γενικότητες και ψέματα, συντηρώντας το μένος του προς την ΑΕΚΑΡΑ, την ιστορία και τον κόσμο της».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 16.00 και πριν τον αγώνα με το ΠΑΟΚ, η ORIGINAL 21 διοργανώνει πανενωσίτικο ΕΙΡΗΝΙΚΟ συλλαλητήριο στα άγια χώματα μας και κατόπιν ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία προς το δημαρχείο της πόλης ΜΑΣ. Καλούμε όλους όσους ονειρεύονται τη στιγμή που θα μπαίνουν μέσα στον ΝΑΟ μας, που θα φαντάζονται τις επόμενες γενιές να καμαρώνουν την ΑΕΚΑΡΑ να μεγαλουργεί στη δική της αετοφωλιά, αυτούς που ζουν κι αναπνέουν για το σπίτι Της… Καλεσμένοι θα είναι ΟΛΟΙ. Εντός κι εκτός ΑΕΚ. Παλαίμαχοι, σωματεία και φορείς, μικροί και μεγάλοι, οργανωμένοι και μη…» 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter