Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Θρίλερ με 31χρονη στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Αγωνία για 31χρονη από τη Ναύπακτο που το πρωί του Σαββάτου εικάζεται ότι έπεσε στο κενό από τη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου! Aπό τότε ξεκίνησαν εκτεταμένες, αλλά μέχρι και πριν από λίγο δεν είχε εντοπιστεί κάποιο ίχνος της.

Στις 7 το πρωί η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της στη γέφυρα, μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου πυλώνα και φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας να κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα με πρόθεση να βουτήξει στο κενό. Ωστόσο, από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να διακριβωθεί αν τελικά πήδηξε στη θάλασσα.

Μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο αναφέρει πως είναι άρρωστη και δεν θέλει να επιβαρύνει άλλο τους δικούς της ανθρώπους.

Στο Λιμεναρχείο Πάτρας σήμανε συναγερμός και σκάφος του λιμενικού ερεύνησε όλη την ημέρα την περιοχή για τον εντοπισμό της γυναίκας. Οι έρευνες ξανάρχισαν σήμερα το πρωί ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολες και το έργο του εντοπισμού δυσχεραίνεται.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.