Θρίλερ με γνωστό ποδοσφαιριστή – Έπεσε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε

Θρίλερ με γνωστό ποδοσφαιριστή – Έπεσε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε

Θρίλερ διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες στα στενά της Μάγχης, καθώς αναζητείται τουριστικό αεροπλάνο, το οποίο χάθηκε χθες από τα ραντάρ, 20 χιλιόμετρα βόρεια του νησιού Γκέρνεϊ.

Στο αεροσκάφος, που απογειώθηκε, χθες το απόγευμα, από τη Ναντ με προορισμό τη Βρετανία και συγκεκριμένα το Κάρντιφ, επιβάτες ήταν δύο άτομα, από τους οποίους ο ένας, όπως επιβεβαιώνεται, πλέον από τη γαλλική αστυνομία, είναι ο Αργεντινός φορ της Κάρντιφ, Εμιλιάνο Σάλα. 

Οι έρευνες των σωστικών συνεργειών διακόπηκαν το βράδυ και ξεκίνησαν ξανά σήμερα με το πρώτο φως, χωρίς ακόμη, όμως, να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Να σημειωθεί πως ο 28χρονος επιθετικός αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ναντ και πριν λίγες ημέρες εντάχθηκε στο δυναμικό της Κάρντιφ. Ο Σάλα είχε στο ενεργητικό του τη φετινή σεζόν 12 γκολ με τη φανέλα της Ναντ και η Κάρντιφ προχώρησε στην απόκτηση του, δαπανώντας 17 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του ουαλικού συλλόγου.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε ταξιδέψει στη Γαλλία για να μαζέψει τα πράγματα του και να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στα «καναρίνια» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Σονελιέρ. Στο λογαριασμό της γαλλικής ομάδας στο Twitter αναρτήθηκε χθες φωτογραφία του Σάλα μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του. Μετά αποφάσισε να ταξιδέψει με το μικρό αεροπλάνο για το Κάρντιφ, για να ξεκινήσει τη νέα του καριέρα στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά χάθηκε στη διαδρομή…

Να σημειωθεί πως το «ίχνος» του αεροσκάφους χάθηκε χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 10 και αμέσως σήμανε συναγερμός. Ελικόπτερα και σκάφη της ακτοφυλακής άρχισαν να ερευνούν την περιοχή για τον εντοπισμό του αεροπλάνου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τις τελευταίες ώρες τα σωστικά συνεργεία έχουν ενισχυθεί με επιπλέον άνδρες, αεροσκάφη και πλοία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter