Θρίλερ με την επτάχρονη Βαλεντίν: Κρατείται ο πατέρας, τα σενάρια της εξαφάνισης

Θρίλερ με την επτάχρονη Βαλεντίν: Κρατείται ο πατέρας, τα σενάρια της εξαφάνισης

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της επτάχρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 23 Δεκεμβρίου.

Την Τρίτη, ο πατέρας της ανήλικης κλήθηκε εκ νέου από την αστυνομία για να δώσει κατάθεση. 

Σύμφωνα με το δικηγόρο του άνδρα, «η Αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνες της στην καταγγελία του ίδιου του πατέρα την προηγούμενη Παρασκευή σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha. Εκεί, μεταξύ άλλων, ο πατέρας υποστήριξε ότι ενδεχομένως η πρώην σύντροφός του σχετίζεται με την εξαφάνιση της Βαλεντίν, καθώς βρίσκεται στο Παρίσι και μπορεί να έπεισε την μικρή να την ακολουθήσει» όπως είπε μιλώντας στο star.gr.

Ένα ακόμη σενάριο το οποίο εξετάζεται είναι ο πατέρας να έχει φυγαδεύσει την Βαλεντίν στη Γαλλία με πλαστά έγγραφα, ενδεχομένως έχοντας ως πρόθεση να φύγει και ο ίδιος αργότερα.

«Αποκλείω κατηγορηματικά την διάπραξη αδικήματος σε ό,τι αφορά την ανήλικη Βαλεντίν, αλλά δεν μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να γνωρίζω τι προηγήθηκε της εξαφάνισης της. Ο ίδιος βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στα όρια της κατάρρευσης. Ελπίζω ο πατέρας να καταθέσει την πλήρη αλήθεια και σύντομα να βρεθεί σώα και υγιής η μικρή Βαλεντίν» συμπλήρωσε ο δικηγόρος. 

Ο πατέρας της Βαλεντίν αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης να οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς σε βάρος του «έχει σχηματιστεί δικογραφία με κατηγορίες για παράβαση του άρθρου 216 του Ποινικού κώδικα, δηλαδή για κατοχή πλαστών εγγράφων, τα οποία δεν αφορούν την άδεια διαμονής και το ταξιδιωτικό έγγραφο που έχει στην κατοχή του. Κατηγορείται, επίσης, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Αναμένεται να δικαστεί στο αυτόφορο τριμελές Πλημμελοδικείο Αθηνών».

Πατέρας Βαλεντίν: «Μου πρότειναν ΜΚΟ να την υιοθετήσουν»

Υπενθυμίζεται ότι είχε προκαλέσει αίσθηση η δήλωση του πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Αγγελική Νικολούλη, υποστηρίζοντας πώς τον είχαν πλησιάσει μέλη ΜΚΟ και του ζήτησαν να δώσει το παιδί για υιοθεσία.

«Ναι, μου πρότειναν να υιοθετήσουν την Βαλεντίν», απάντησε σε σχετικό ερώτημα. «Στη Λέσβο δυο φορές και μια στην Αθήνα. Μου έκαναν μάλιστα αυτή την πρόταση από Μ.Κ.Ο., αλλά δε δέχτηκα γιατί είναι το μοναδικό άτομο που έχω στη ζωή μου και είπα ότι αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος στη δημοσιογράφο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter