Θρίλερ με την εξαφάνιση του γιατρού στην Ακράτα – Άκαρπες οι έρευνες

Θρίλερ με την εξαφάνιση του γιατρού στην Ακράτα – Άκαρπες οι έρευνες

Στο σκοτάδι βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών άρχων της Αχαΐας για τον εντοπισμό του γιατρού από την Αθήνα, το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε σταθμευμένο, κλειδωμένο και με αλάρμ, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης της Ολύμπιας Οδού στο ρεύμα προς Πάτρα, στο ύψος της Ακράτας.

Η επιχείρηση αναζήτησης θα συνεχίστει καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Ταξιάρχου, Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Νικόλαου Κοτρωνιά, από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Εκείνο που προβληματίζει τις αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, είναι το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων, από βενζινάδικο που λειτουργεί στην Ολύμπια Οδό. Πηγές αναφέρουν πως έαν είχε συμβεί κάτι στον αγνοούμενο και θα ήθελε να ζητήσει βοήθεια, είχε πρόσβαση στο πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ο αγνοούμενος που όπως έγραψε το tempo24.gr, κατά δήλωση των οικείων του είχε εκδηλώσει πρόθεση να ταξιδέψει προς την συγκεκριμένη περιοχή, είναι 45 ετών και πατέρας δυο παιδιών.

Την Τετάρτη με το πρώτο φως της ημέρας, οι έρευνες θα εντατικοποιηθούν με την εκ νέου συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο συνδρομής εθελοντικών ομάδων και του Ερυθρού Σταυρού Πατρών.

Το κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, σύμφωνα με τον Πύραρχο, Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Αχαΐας Νίκο Ρουμελιώτη, συνέδραμε την Τρίτη στην επιχείρηση αναζήτησης της Αστυνομίας που έχει και τον πλήρη συντονισμό της υπόθεσης, ερευνώντας δύσβατα και δυσπρόσιτα σημεία στην περιοχή της Ακράτας, ωστόσο δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter