Θρίλερ με τις δίδυμες που σώθηκαν αλλά αγνοούνται – Έκκληση από τους διασώστες για πληροφορίες (Video)

Θρίλερ με τις δίδυμες που σώθηκαν αλλά αγνοούνται – Έκκληση από τους διασώστες για πληροφορίες (Video)

Ιστορία που προκαλεί αλλοφροσύνη. Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος είδε τις δίδυμες κόρες του να είναι σώες σε μια βάρκα που έβγαζε επιζώντες αλλά δεν έχει καταφέρει να τις εντοπίσει.

O ίδιος αναγνώρισε σε βίντεο που πρόβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, τα αγγελούδια του, τα οποία και επιβιβάζονται σε σωστικό καράβι. Λίγο πριν βρεθεί στο νεκροτομείο νατα ψάξει ένα πλάνο, του έδωσε ξανά ελπίδα.

“Θα πήγαινα στο νεκροτομείο να δώσω DNA να βρω τα παιδιά μου, αλλά είδα το δελτίο σας και μου φούντωσε η ελπίδα ότι τα παιδιά μας είναι ζωντανά.  Επικοινωνήσαμε με το λιμεναρχείο και με τον δημοσιογράφο του σταθμού σας που μας έστειλε πιο καθαρές φωτογραφίες και τα αναγνωρίσαμε. Με τη βοήθεια της αστυνομίας και του λιμεναρχείου αναζητούμε τα παιδιά. Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι δεν βρίσκουμε τους γονείς μου και ότι τα παιδάκια αποβιβάζονται με ασφάλεια αλλά ασυνόδευτα.

Ήταν το πρώτο αλιευτικό που έφερε τους διασωθέντες και δεν έγινε η πρώτη καταγραφή, δυστυχώς. Είναι η τελευταία φορά που είδε κάποιος τα παιδιά. Δεν ξέρει κανένας που έχουν πάει.

Κάνω έκκληση όποιος βρέθηκε στην βάρκα με τα παιδιά μου να με ειδοποιήσει”.

Δείτε την έκκληση του αλλά και την στιγμή που τα κοριτσάκια του (στο 6.20) εμφανίζονται στα πλάνα του Alpha, σώα και τα αναγνωρίζει με κραυγή αγωνίας (στο 20ο λεπτό).

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Βασίλης Ανδριανόπουλος μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία να την δώσει άμεσα στην αστυνομία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter