Θρίλερ με το νεκρό βρέφος 11 μηνών – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος 11 μηνών – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη, παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θρίλερ, με το θάνατο του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία, που έπασχε από εγκεφαλίτιδα και το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» χωρίς σφυγμό

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση ενός παιδιού μόλις 11 μηνών, από τη Συρία, το οποίο διακομίσθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων,  που έπασχε από εγκεφαλίτιδα και διαπιστώθηκαν στη συνέχεια ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία και νεκροτομή προκειμένου διακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους.

Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, το βρέφος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, από τον πατέρα του, με εγκεφαλίτιδα, ενώ -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή – έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Ως εκ τούτου, προσήχθησαν χθες στη Διεύθυνση Ανηλίκων Ασφάλειας Αττικής οι γονείς του.

Οι αρχές θα εξετάσουν και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας των Σύρων, ένα κοριτσάκι 11 μηνών και ένα αγοράκι δυόμισι ετών, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με γιατρούς του Αγλαϊα Κυριακού, τα σημάδια που εντόπισε ο ιατροδικαστής στο βρέφος, πιθανόν να οφείλονται στη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter