Θρίλερ με το θάνατο Κρητικού φοιτητή στο Ρέθυμνο

Θρίλερ με το θάνατο Κρητικού φοιτητή στο Ρέθυμνο

Μία περίεργη υπόθεση διερευνάται από τις Αρχές, μετά το θάνατο 22χρονου φοιτητή, ο οποίος νοσηλευόταν για 19 ολόκληρες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Όλα ξεκίνησαν στο Ρέθυμνο, τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, όταν ένας 22χρονος βρέθηκε νεκρός στο οδόστρωμα επί της παραλιακής λεωφόρου (Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου), πλησίον ενός από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης του Ρεθύμνου, της Πλατείας Αγνώστου Στρατιώτη.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Χανιώτη, ο οποίος σπούδαζε στο Ηράκλειο και είχε μεταβεί στο Ρέθυμνο με τους φίλους του, προκειμένου να περάσουν εκεί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στις 4 τα ξημερώματα της 11ης Μαρτίου, και ενώ διασκέδαζε με την παρέα του, ο φοιτητής – υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, αιτίες – βρέθηκε ξαπλωμένος στο οδόστρωμα, χωρίς, ωστόσο, να φέρει εμφανή τραύματα ή αίμα, παρά μόνο έχοντας ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Άμεσα, στο σημείο, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το νεαρό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όμως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έτσι, ο φοιτητής μεταφέρθηκε «διασωληνωμένος και σε κωματώδη κατάσταση» στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων,  Μηνά Βουλγαρίδη.

Όπως ανέφερε ο κ. Βουλγαρίδης, «Ο 22χρονος εισήχθη κατευθείαν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και το τελευταίο διάστημα ήταν κλινικά νεκρός». Τελικά, ο νεαρός φοιτητής εξέπνευσε χτες το απόγευμα.

Όπως ανέφερε ο κ. Βουλγαρίδης, «τα ακριβή αίτια για το θάνατό του, θα διερευνήσει η ιατροδικαστική εξέταση», ενώ τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε, από τη μία στιγμή στην άλλη, στο οδόστρωμα εκείνο το βράδυ, θα διερευνήσει περεταίρω το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, το οποίο και έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι Αρχές, πρόκειται για ένα περίεργο περιστατικό, καθώς κανείς δεν έχει εξακριβώσει, μέχρι στιγμής, από τι ακριβώς προήλθε ο τραυματισμός του νεαρού Κρητικού και ποια ήταν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σημειώνεται, τέλος, ότι αναφορικά με τον 22χρονο, στις 11 Μαρτίου, είχε εκδοθεί το ακόλουθο Δελτίο Τύπου από το Λιμενικό Σώμα:

«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου για περιστατικό σωματικών βλαβών σε 22χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω 22χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του φέροντας τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται».

Πηγή: Νέα Κρήτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter