Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Θρίλερ με τους δύο Τούρκους κομάντος

Πέπλο μυστηρίου, που κάνει ακόμα σοβαρότερη την υπόθεση των 2 κομάντος, καλύπτει την ιστορία των τούρκων που ζητούν άσυλο από την Ελλάδα.

Στην αρχή, οι δυο κομάντος είχαν δηλώσει ότι ήταν ηλεκτρολόγοι, ενώ τελικά, πριν από λίγες ημέρες, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με Έλληνες αστυνομικούς και παρουσία των δικηγόρων τους, δήλωσαν και τα πραγματικά τους ονόματα, και τις πραγματικές τους ιδιότητες.

Έτσι, και σύμφωνα με την ΕΥΠ οι δυο Τούρκοι είναι ειδικά εκπαιδευμένοι κομάντο και ανήκαν στην «διμοιρία θανάτου» που είχε στόχο –το βράδυ του πραξικοπήματος- να συλλάβουν –ακόμα και να σκοτώσουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, πρόκειται για τους Χαλίτ Τσετίν και ο Φατίχ Αρίκ επίλεκτοι της τουρκικής στρατιωτικής ομάδας των Μπορντό Μπερελί. Είχαν ζητήσει άσυλο στις 20 Φεβρουαρίου, αλλά μέχρι την εξέταση του αιτήματος θα βρίσκονται κρατούμενοι. Παράλληλα αναμένεται και αίτημα έκδοσής τους από την Τουρκία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.