Θρίλερ στα ελληνοτουρκικά σύνορα – Εγκλωβισμένος τζιχαντιστής στη «νεκρή ζώνη» (Video)

Θρίλερ στα ελληνοτουρκικά σύνορα – Εγκλωβισμένος τζιχαντιστής στη «νεκρή ζώνη» (Video)

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στον Έβρο, στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ένας τζιχαντιστής που συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης» βρίσκεται στην «νεκρή ζώνη» ανάμεσα σε Ελλάδα -Τουρκία. 

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία έχει ξεκινήσει σειρά απελάσεων συλληφθέντων μαχητών του ΙSIS από ξένες χώρες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται Γερμανοί και Αμερικανοί υπήκοοι με πρώτο έναν Αμερικανό υπήκοο. Εντός της ημέρας πρόκειται να απελαθούν στις χώρες τους ένας Γερμανός και ένας Δανός, σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο επικαλείται το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.  Παράλληλα, το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι πρόκειται να απελάσει 11 γάλλους τζιχαντιστές, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Συρία, και η σχετική νομική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ δύο ιρλανδοί τζιχαντιστές, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν στη Συρία, θα απελαθούν σύντομα, πρόσθεσε ο Τσατακλί.

Ωστόσο, οι ελληνικές αρχές στις Καστανιές αρνήθηκαν να τον δεχθούν, με αποτέλεσμα ο τζιχαντιστής να βρίσκεται στη «νεκρή ζώνη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter