Θρίλερ στη Λαμία: Άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μαθητές!

Θρίλερ στη Λαμία: Άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μαθητές!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από τις δυο χθεσινοβραδινές επιθέσεις αγνώστου σε παιδιά.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άγνωστος μέσα σε 20΄ λεπτά επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) σε μια 13χρονη μαθήτρια και σε έναν 18χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 13χρονη επέστρεφε από το φροντιστήριό της στο σπίτι. Στις 8:15΄ το βράδυ την ώρα που περπατούσε στην οδό Λεβαδίτου, ο δράστης την πλησίασε και της επιτέθηκε ξαφνικά από πίσω με αιχμηρό αντικείμενο.

Την τελευταία στιγμή η 13χρονη γύρισε και ενστικτωδώς σήκωσε το χέρι της για να προστατευθεί και ο άγνωστος την τραυμάτισε στο χέρι. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μόλις 20΄ λεπτά αργότερα στις 8:35΄ με τον ίδιο τρόπο ο άγνωστος επιτέθηκε σε έναν 18χρονο μαθητή, ο οποίος περπατούσε στην οδό Σαρανταπόρου στη Λαμία. Ο δράστης τον πλησίασε από πίσω και πριν προλάβει να αντιδράσει τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας τον 18χρονο στην ωμοπλάτη.

Τα δυο παιδιά, που ευτυχώς είναι ελαφρά τραυματισμένα αλλά πολύ σοκαρισμένα, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας. Οι γιατροί έκαναν λόγο για τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ωστόσο δεν μπορούν να πουν αν πρόκειται για μαχαίρι ή κάτι άλλο.

Η αστυνομία μόλις ενημερώθηκε για τις δυο επιθέσεις κινητοποιήθηκε άμεσα και έκανε αρκετές προσαγωγές ύποπτων, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, αφού δεν υπάρχουν περιγραφές για τον άγνωστο άνδρα.

Το ρεπορτάζ λέει ότι πρόκειται για άνδρα 40-45 ετών, που πιθανότατα μιλάει σπαστά ελληνικά, σύμφωνα με μαρτυρία της 13χρονης.

Επειδή οι επιθέσεις δεν είχαν κίνητρο τη ληστεία ή κάτι άλλο, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για άτομο διαταραγμένο ψυχικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter