Οριστικά αποτελέσματα 3Κ/2018 για τους διοριστέους πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης σε δήμους

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018, όσον αφορά στην κάλυψη με σειρά προτεραιότητας 217 μόνιμων θέσεων, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε δήμους. 

Πρόκειται για 133 θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Μηχανικοί Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Πολιτικοί Μηχανικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Τοπογράφοι, Αγρονόμοι, Γεωλόγοι, Διοικητικοί, Διοικητικοί-Οικονομικοί, Λογιστές, Οικονομολόγοι, Χημικοί, Χημικοί Περιβάλλοντος κ.α.) και άλλες 84 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Οι πίνακες διοριστέων έχουν σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Οι προσλήψεις θα γίνουν σε δήμους, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ .

Επισημαίνεται ότι η προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ αφορά συνολικά 8.166 θέσεις τακτικού προσωπικού και Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων. Πέραν των 217, οι υπόλοιπες 7. 949 θέσεις (2.714 Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 5.235 Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης) αφορούν μεταξύ άλλων σε οδηγούς απορριμματοφόρου, εργάτες Καθαριότητας, εργάτες Αποχέτευσης, Οδοκαθαριστές, εργάτες Αποκομιδής Απορριμμάτων, Συνοδοί Απορριμματοφόρων, καταμετρητές Ύδρευσης, χωματουργούς ύδρευσης, Ζυγιστές, Χειριστές Μηχανημάτων Έργων, Χειριστές Αποφρακτικού, κ.α.

Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (3.6.2019) το ΑΣΕΠ εξέδωσε με τίτλο «Εκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Προκήρυξη 3Κ/2018- κατηγορίες ΠΕ &ΤΕ) την εξής ανακοίνωση: «Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018 (ΦΕΚ 4/2-2-2018, 9/9-2-2018, 10/16-2-2018 & 12/6-3-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, διακοσίων δέκα επτά (217) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών).

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode)».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.