Οριστικά χωρίς οπαδούς ο τελικός του Κυπέλλου!

Οριστικά χωρίς οπαδούς ο τελικός του Κυπέλλου!

Το αναμενόμενο έγινε πραγματικότητα και οριστικά και αμετάκλητα ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο 11 Μαίου στο Ολυμπιακό στάδιο θα διεξαχθεί χωρίς θεατές!

Η θέση του υφυπουργού είχε διαρρεύσει από την περασμένη εβδομάδα και όλοι πριμεναν την επίσημη ανακοίνωση του, που ήρθε σήμερα το πρωί (6/5). Ο Γ. Βασιλειάδης κατόπιν εισήγησης της ΔΕΑΒ αλλά και μετά από διαβουλεύσεις με την ΕΛ.ΑΣ., την ΕΠΟ και τις δυο ΠΑΕ, οδηγήθηκε στην απόφαση να μην εκδοθούν εισιτήρια για τον τελικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δεδομένα που έλαβε υπόψη του ο Γ. Βασιλειάδης ήταν:

1.Το τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων μετά τα επεισοδιακά γεγονότα στους τελευταίους δύο τελικούς Κυπέλλου που διεξήχθησαν στον Βόλο το 2017 και το ΟΑΚΑ το 2018 και είχαν ως αποτέλεσμα να θέσουν σε κίνδυνο τους υγιείς φιλάθλους.

2.Τα ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών το τελευταίο διάστημα καθώς και πολλά άλλα που απετράπησαν από την αστυνομία

3.Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Αρχές, γίνεται λόγος για προγραμματισμό και νέων ραντεβού κι επεισοδίων, τόσο από σκληροπυρηνικούς οπαδούς των δύο φιναλίστ, όσο και από οργανωμένους οπαδούς άλλων.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΓΓΑ σήμερα το πρωί «σε αντίθεση με τις προσπάθειες κάποιων υποβάθμισης του ποδοσφαίρου, τα τελευταία χρόνια γίνεται μεθοδική και συστηματική προσπάθεια αναβάθμισης του με μια σειρά από παρεμβάσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η έναρξη εφαρμογής του VAR η οποία θα χρησιμοποιηθεί στον τελικό Κυπέλλου και από τη νέα σεζόν εισάγεται στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς και η αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε από την ΕΠΟ και ψηφίζεται».

Ετσι, αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσουν οι δυο ομάδες στον αριθμό των προσκλήσεων που θα πάρει κάθε μια μετά από σύσκεψη με την ΕΠΟ και την ΕΛ.ΑΣ.

Να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί στον τελικό του 2016 με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό μετά από απόφαση του Σταύρου Κοντονή…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter