Οριστική λύση στη διανομή σχολικών γευμάτων

Οριστική λύση στη διανομή σχολικών γευμάτων
Αναφορικά με την χορήγηση των σχολικών γευμάτων, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ενημερώνει ότι μετά τη σημερινή απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, επιλύεται οριστικά η όποια δικαστική εκκρεμότητα υπήρχε σχετικά με την διανομή τους.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος τα κονδύλια για την παροχή των σχολικών γευμάτων έχουν αυξηθεί κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, εντάσσοντας 268 περισσότερες σχολικές μονάδες και 40.000 περισσότερους μαθητές ημερησίως σε σύγκριση με την προηγούμενη σχολική χρονιά.
Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι συνεχίζεται κανονικά η διανομή τους στις περισσότερες περιοχές της χώρας,  ενώ για την όποια προσωρινή διακοπή υπήρξε στο πλαίσιο της υπογραφικής των νέων συμβάσεων, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και η υλοποίηση του προγράμματος εξελίσσεται ομαλά.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι, με νομοθετική πρωτοβουλία της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου, οι ωφελούμενοι μαθητές για πρώτη φορά έλαβαν τα σχολικά γεύματα, τρεις μήνες νωρίτερα από την  ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter