Ορκίστηκε βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ: «Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα» (Photos)

Βουλευτής ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο ο Τέρενς Κουίκ, καταθέτοντας στο προεδρείο επιστολή στήριξης του κυβερνητικού έργου, όπως έπραξαν και οι λοιποί ανεξάρτητοι βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Μετά την παραίτηση του Θ. Παπαχριστόπουλου την Παρασκευή, ο Τ. Κουίκ ορκίστηκε βουλευτής στην αίθουσα της Ολομέλειας, καθότι ήταν ο πρώτος επιλαχών της Β’ Αθηνών με τους ΑΝΕΛ.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών και αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό κατέθεσε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής σύμφωνα με την οποία ζητά να καταμετράται η ψήφος του μαζί με αυτές των βουλευτών της συμπολίτευσης στα νομοσχέδια που ψηφίζονται με ονομαστική ψηφοφορία.

«Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής της προθεσμίας» σημειώνει μεταξύ άλλων στην επιστολή του και καταλήγει τονίζοντας: «Με τη δεδηλωμένη αυτή πρόθεσή μου, δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την απόπειρα επιστροφής εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα και ελπίζουν σε κουκουλώματα των ανομημάτων τους».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.