Ορθια στα Ιωάννινα η Λαμία, 1-1 με τον ΠΑΣ

Ορθια στα Ιωάννινα η Λαμία, 1-1 με τον ΠΑΣ

Η Λαμία απέσπασε βαθμό στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), ο οποίος έχασε με τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστές του, τον Πριόρ και τον Κόντε.

Στο ξεκίνημα του ματς έγινε χρήση του VAR για πέναλτι του Κορνέζου στον Παμλίδη, αλλά ο διαιτητής Τσακαλίδης έκρινε πως δεν υπάρχει παράβαση.

Το σκορ άνοιξε στο 13’. Ο Σόρια εκτέλεσε κόρνερ και Εραμούσπε με κεφαλιά νίκησε τον Σαράνοφ (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 19’ με τον Μπεχαράνο και στο 30’ με τον Ντε Βινσέντι.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε μετά το ημίωρο και έχασε διαδοχικές ευκαιρίες με τους Μπιλμπάο (38’), Κόντε (39’).

Η Λαμία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Κιάκος έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας του ΠΑΣ μετά από κεφαλιά του Κορνέζου.

Στο 52’ τραυματίστηκε ο Πριόρ και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι, ενώ η Λαμία ισοφάρισε στο 58’ με τον Νούνιες (1-1).

Στο 64’ ο Παμλίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Σαράνοφ και δεν μπόρεσε να τον νικήσει.  Στο 66’ τραυματίστηκε σοβαρά και ο Κόντε,  ο οποίος επίσης έγινε αλλαγή. Ο Ισπανός επιθετικός στάθηκε άτυχος, αφού υπέστη ρήξη χιαστού.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Τσιλούλη (77’).

Ο Τσακαλίδης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μέντες, Καραχάλιο, Τσιλούλη, Νούνιες, Μπεχαράνο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Πριόρ (52΄Σούλης), Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Μπιλμπάο (79’ Τζίμας), Καραχάλιος, Ριένστρα (70’ Λιάσος), Κόντε (69’ Λώλης), Ροσέρο, Παμλίδης (79’ Μέντες).

Λαμία (Τζ. Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σιμόν, Νούνιες (79’ Τσούκαλος), Μπεχαράνο (87’ Μπάμπης), Σλίβκα, Μανούσος (68’ Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (68’ Τζανδάρης), Τσιλούλης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter