Ορθιος στη Νεάπολη ο ΠΑΣ, 2-2 με τον Ιωνικό

Ορθιος στη Νεάπολη ο ΠΑΣ, 2-2 με τον Ιωνικό

Πήρε βαθμό ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Νεάπολη από τον Ιωνικό (2-2) και τον κράτησε στο πάτο της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 με δύο πανέμορφα γκολ των Λοβέρα (27’) και Αοσμαν (31’), ωστόσο ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από τον Εραμούσπε (55’ και 85’). Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είχε και δοκάρι (36’).

«Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους χάσαμε ευκαιρίες για τρίτο γκολ. Χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες στο ματς. Δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα στα δύο ημίχρονα, ούτε οπισθοχωρήσαμε. Κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά δυστυχώς πρέπει να βάζουμε πάνω από δύο γκολ για να κερδίζουμε», δήλωσε ο προπονητής του Ιωνικού Δ. Σπανός, ο οποίος κατέληξε λέγοντας «μόνοι μας χαλάσαμε ό,τι ωραίο χτίσαμε. Δεν είμαι σίγουρος για τα δύο πέναλτι, αλλά βλέπω ότι εύκολα δίνονται».

Ο Τζήλος (Λάρισας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βαλεριάνο, Εραμούσπε, Μπιλμπάο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Κάνιας, Φαντιγκά, Λοβέρα (86’ Mεντόσα), Άοσμαν (80’ Μάσας), Ελευθεριάδης (59’ Σεμπά), Μάντζης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Μπιλμπάο (46’ Κιάκος), Ριένστρα (46’ Τζίμας), Ροσέρο, Παμλίδης (75’ Μέντες), Μπάλαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter