ΟΣΦΠ: Φιέστα τίτλου…

ΟΣΦΠ: Φιέστα τίτλου…

Με τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεκίνησε η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Στα αποδυτήρια της ομάδας επικράτησε πραγματικός χαμός και οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά την κατάκτηση του τίτλου. Τα μπουγέλα έδιναν και έπαιρναν με τον Ματιέ Βαλμπουενά να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο Γάλλος άσος κρατούσε στα χέρια του ένα μεγάλο μπουκάλι σαμπάνιας και κατέβρεχε όποιον έβρισκε μπροστά του. Κάποια στιγμή πήγε στα αποδυτήρια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Βαλμπουενά τον περίμενε με τη σαμπάνια στο χέρι και τον έκανε μούσκεμα.

«Ηρθε η ώρα να διασκεδάσουν τα παιδιά. Ήταν μία καταπληκτική χρονιά αλλά έχουμε και συνέχεια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για το μέλλον. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου και έχουμε και το μεγάλο ματς με την Γουλβς», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο για την απονομή του τροπαίου είπε: «Το 45ο πρωτάθλημα το αφιερώνω σε έναν μεγάλο Ολυμπιακό, τον Σάββα Θεοδωρίδη».

Ο προπονητής της ομάδας Πέντρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της Nova είπε:

«Είμαστε περήφανοι για την εικόνα μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε κι άλλα πράγματα να διεκδικήσουμε φέτος. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Σήμερα θα απολαύσουμε την βραδιά και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον τελικό από αύριο. Η νύχτα είναι δική μας. Αλλά την επόμενη μέρα μας περιμένει δουλειά».

Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης στις δηλώσεις του τόνισε πως αυτό είναι το πιο δίκαιο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών: «Είναι σημαντικό γεγονός για εμάς η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είχε δύο χρόνια μακριά από τους τίτλους η ομάδα. Ο Ολυμπιακός με όλους αντίπαλους, πήραμε το πιο δίκαιο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Μέσα από το ποδόσφαιρο ήρθε το αποτέλεσμα. Έχουμε έναν τελικό μην το ξεχνάμε για να κλείσει η χρονιά μια χαρά».

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης είπε: «Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας, όπως και στον πρόεδρο που μας βοηθάει. Παίξαμε την καλύτερη μπάλα στην διάρκεια του πρωταθλήματος και παρά τη δύσκολη σεζόν είχαμε καλό τέλος».

***Nεαρός φίλαθλος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο κεφάλι από φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης». Νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter