Όσκαρ 2022: Σοκ στην τελετή – Ο Γουιλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ επί σκηνής (Video)

Όσκαρ 2022: Σοκ στην τελετή – Ο Γουιλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ επί σκηνής (Video)

Ένα περιστατικό που «πάγωσε» την αίθουσα στην 94η τελετή των Βραβείων Όσκαρ έχει ως πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ και τον Κρις Ροκ.

Ο Κρις Ροκ ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει βραβείο. Μεταξύ των αστείων που είχε ετοιμάσει ήταν και ένα για τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία έχει ξυρισμένο κεφάλι. Ο Ροκ έκανε έναν παραλληλισμό με την ταινία «G.I. Jane» με τη Ντέμι Μουρ.

 

Παρότι οι παριστάμενοι γελούσαν, στον Γοιυίλ Σμιθ δεν άρεσε καθόλου το αστείο. Έτσι, σηκώθηκε από τη θέση του στο κοινό, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χτύπησε επί σκηνής δίνοντας του ένα δυνατό χαστούκι αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Στη συνέχεια κατέβηκε στη θέση του κι άρχισε να φωνάζει στον Κρις Ροκ «να μην ξαναπιάσει το όνομα της γυναίκας του στο γ******* στόμα του.»

 

Στον ευχαριστήριο λόγο του για το Οσκαρ Α’ Ανδρικου Ρόλου που πήρε στη συνέχεια, ο Γουιλ Σμιθ δήλωσε ότι στόχος του είναι να προστατεύει την οικογένεια του και τους οικείους του και να γίνει «φάρος» της αγάπης, ζητώντας συγγνώμη από την Ακαδημία και τους συνυποψηφίους του για τη συμπεριφορά του, όχι όμως και από τον Κρις Ροκ.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter