Οσκαρ υποκρισίας

Οσκαρ υποκρισίας

Καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί όσο παραμένουν μπερδεμένα τόσο ορισμένοι πονηροί (πολύ soft ο χαρακτηρισμός) προσπαθούν, για δικούς του λόγους ο καθένας, να εκμεταλλευτούν την καταγγελία της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από σημαίνοντα παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Με πρώτους και καλύτερους τους κυβερνώντες. Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Η ερώτηση απλή: γιατί «ευαισθητοποιήθηκαν» τώρα με την αποκάλυψη της Μπεκατώρου; Η ολυμπιονίκης τα είχε αποκαλύψει όλα από τον περασμένο Δεκέμβριο σε μεγάλη συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό και ουδείς πρωθυπουργός ή υφυπουργός ασχολήθηκε τότε.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης βρήκε δε την ευκαιρία να δώσει ένα ακόμη κακόγουστο επικοινωνιακό σόου με την τάχα στήριξή του στην αθλήτρια, που του χαρίζει το Οσκαρ υποκριτικής από τη στιγμή που ήταν ενήμερος –όπως δήλωσε– για τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον περασμένο Νοέμβριο! Τι ενέργειες έκανε αυτούς τους δύο μήνες; 

Τι δήλωσε τότε; Γιατί δεν ζήτησε ο ίδιος ή το κόμμα του έρευνα «εδώ και τώρα»; Είναι πολύ αργά τώρα για κροκοδείλια δάκρυα… Η ομοσπονδία ιστιοπλοΐας από την άλλη ουδόλως ενδιαφέρεται για την Μπεκατώρου (και για οποιαδήποτε Μπεκατώρου) και το απέδειξε με το αρχικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε για να καλύψει και όχι να αποκαλύψει τα γεγονότα. Δυστυχώς γι’ αυτήν, η επόμενη ανακοίνωση μετά τον χλευασμό του κόσμου δεν διορθώνει τα πράγματα. 

Αλλωστε εκείνο που πρωτίστως την ενδιαφέρει είναι να μη χάσει τα κεκτημένα που απέκτησε επτά συναπτές θητείες, τις οποίες θέλει να κάνει οκτώ. Ρωτήστε και τη γγ της ΕΙΟ Νίκη Αναστασίου με το ειρωνικό ποστάρισμά της, το οποίο έσπευσε να διαγράψει κατόπιν εορτής και να δηλώσει πόσο φεμινίστρια είναι…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter