Όσο ζαρώνεις τόσο μας πωρώνεις! Το Docville υποκλίνεται στον Iggy – Την Κυριακή με το Documento

Όσο ζαρώνεις τόσο μας πωρώνεις! Το Docville υποκλίνεται στον Iggy – Την Κυριακή με το Documento

-Ο Iggy Pop επιστρέφει στη χώρα μας και ο Γιάννης Πούλλος γράφει τι πρέπει να περιμένουμε από την επικείμενη εμφάνιση του στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens 2019.

-Το φετινό Φεστιβάλ Καννών μέσα από τον φακό ενός Έλληνα φωτορεπόρτερ. Ο Πέτρος Γιαννακούρης κατέγραψε με τη δική του ιδιαίτερη ματιά μοναδικές στιγμές από το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

-Η νέα περιπέτεια του Γκοτζίλα με τίτλο «Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων» κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στις αίθουσες και ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης με τον Παναγιώτη Φρούντζο κάνουν μια αναδρομή στην ιστορία του διάσημου κινηματογραφικού τέρατος που επηρέασε ανεξίτηλα την ποπ κουλτούρα.

-Οι κεντρικές εκδηλώσεις του Athens Pride πραγματοποιούνται το Σάββατο 8 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος και στο ρεπορτάζ της Ηλέκτρας Ζαργάνη υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες της φετινής διοργάνωσης.

-Ξεκινάει το 11ο Ελληνο-Ιβηρο-αμερικανικό Φεστιβάλ «Λογοτεχνία εν Αθήναις» και στο ρεπορτάζ της Έμυς Ντούρου υπάρχουν όλα τα σημαντικά events της εκδήλωσης που δεν πρέπει να χάσετε.

-Οι συντελεστές της παράστασης «Η Γιαννούλα η Κουλουρού»- της γυναίκας που διαπομπεύτηκε στο καρναβάλι της Πάτρας – που ανεβαίνει στη σκηνή του Πειραιώς 260, μιλούν στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για τη σπαραχτική ιστορία της.

-«What is Eros?» είναι ο τίτλος της κεντρικής έκθεσης του Thessaloniki Queer Arts Festival που πραγματοποιείται στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών MOMus και στο ρεπορτάζ της Μαρίνας Αγγελάκη παρουσιάζονται τα βασικότερα χαρακτηριστικά της εν λόγω εκδήλωσης.

-Η έκθεση του Ηλία Πούλου με θέμα τους τοξικοεξαρτημένους κατά τις δεκαετίες 1920-1940 παρουσιάζεται ως εικαστική εγκατάσταση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Στο ρεπορτάζ η Εμυ Ντούρου.

-Στη στήλη New Entries που επιμελείται η Αφροδίτη Ερμίδη ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Λευτέρης Λαγγούσης μιλάει για τη σχέση του με τη μουσική και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter