Όσοι βρεθούν δίπλα στον Τραμπ θα υποβάλλονται σε τεστ – εξπρές για τον κορονοϊό

Όσοι βρεθούν δίπλα στον Τραμπ θα υποβάλλονται σε τεστ – εξπρές για τον κορονοϊό

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τα νέα μέτρα ασφαλείας για την εξάπλωση του κορονοϊού, τα οποία αφορούν άμεσα τον πρόεδρο Τραμπ, αλλά και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.

Θέλοντας να αποφύγουν περιπτώσεις όπως αυτή του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος είχε νοσήσει (με ήπια συμπτώματα) από τον Covid-19, στον Λευκό Οίκο έλαβαν νέα, αυστηρά μέτρα, για όσους πρόκειται να βρεθούν κοντά στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, η εξέταση στην οποία θα υποβάλλονται όσοι συναντούν έναν εκ των δύο (ή και τους δύο) Αμερικανών πολιτικών, θα είναι παρόμοια με εκείνη που έκανε την Πέμπτη ο Τραμπ. Μία μέθοδος που δίνει αποτέλεσμα εντός 15 λεπτών.

Φυσικά, ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ειδικοί είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον ιό μπορεί να τον μεταδώσουν χωρίς καν να γνωρίζουν ότι είναι φορείς ή πριν εμφανίσουν τα πρώτα συμπτώματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, οι Τραμπ και Πενς έχουν εξεταστεί δύο φορές για τον κορονοϊό, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter