Όταν Άδωνης, Νίκος Σοφιανός και Νίκος Γεωργιάδης πανηγύριζαν αγκαλιά την εκλογή Μητσοτάκη

Όταν Άδωνης, Νίκος Σοφιανός και Νίκος Γεωργιάδης πανηγύριζαν αγκαλιά την εκλογή Μητσοτάκη

Με τον καταδικασμένο για ασέλγεια Νίκο Γεωργιάδη φαίνεται ότι πανηγύριζε ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης αλλά και το γενικό γραμματέα του ΕΒΕΑ, σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και υποψήφιο στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, Νίκο Σοφιανό πανηγύριζαν την εκλογική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της ΝΔ.

Ήταν 12 Ιανουαρίου 2016 όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε φωτογραφία αγκαλιασμένος με το Νίκο Γεωργιάδη και τον Νίκο Σοφιανό στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι τρεις τους φαίνονται ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με την νίκη του κ. Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και πώς να μην είναι. Οι δυο από τους τρεις έγιναν σύμβουλοι του προέδρου της ΝΔ και ο Άδωνις Γεωργιάδης αντιπρόεδρος και άτυπο νούμερο δύο του κόμματος.

Μάλιστα ο κ. Σοφιανός και υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις περιφερειακές εκλογές δεν φαίνεται να έχασε τη στήριξη του προς τον Νίκο Γεωργιάδη ακόμη και σήμερα. Ο ίδιος ήταν παρών στο Δικαστήριο και σε τακτά χρονικά διαστήματα ψιθύριζε στο αυτό του Νίκου Γεωργιάδη. Άλλωστε η προεδρική γραμμή για την υπόθεση ασέλγειας του κ. Γεωργιάδη ήταν πως πρόκειται για πολιτική συκοφαντία με στόχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά το γεγονός ότι είχε ασελγήσει σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter