Όταν ένα αθλητικό παπούτσι γίνεται έργο Τέχνης!

Όταν «παντρεύεται» ο αθλητισμός με την Τέχνη!

Με πασίγνωστη εταιρεία αθλητικών υποδημάτων συνεργάστηκε η Meissen, ο παλαιότερος κατασκευαστής πορσελάνης στη Γηραιά Ήπειρο, για να δημιουργήσει ένα αποκλειστικό έργο τέχνης: το φιλοτεχνημένο στο χέρι ζευγάρι υποδημάτων ZX8000, από δέρμα ύψιστης ποιότητας και ζωγραφισμένο στο χέρι από τους τεχνίτες της Meissen, βάρους 950 γραμμαρίων, συναρμολογήθηκε με κόπο σε διάστημα έξι μηνών.

Στο έργο τέχνης συναντιούνται το βάζο «Krater» της Meissen και το πρωτότυπο ζευγάρι υποδημάτων ZX8000 της γερμανικής εταιρείας αθλητικών υποδημάτων. Το «Krater» πρωτοσχεδιάστηκε το 1856, και ενώνει μια σειρά στυλ διακόσμησης και τεχνικών από όλη τη διαδρομή 310 ετών του φημισμένου κατασκευαστή πορσελάνης. Το μοντέλο του αθλητικού υποδήματος ZX8000 που προέκυψε από τη συνεργασία είναι διακοσμημένο με 15 από τα 130 διακοσμητικά μοτίβα του «Krater». Κάθε ένα από τα 15 αυτά μοτίβα, με μέγιστη φροντίδα και ακρίβεια αναδημιουργήθηκε από τέσσερις διαφορετικούς ζωγράφους σε τρία διαφορετικά τμήματα της Meissen.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.