Όταν επί Άδωνη και Αβραμόπουλου οι διορισμοί στα νοσοκομεία με πλαστά πτυχία έδιναν και έπαιρναν

Όταν επί Άδωνη και Αβραμόπουλου οι διορισμοί στα νοσοκομεία με πλαστά πτυχία έδιναν και έπαιρναν

Τα περί τεσσάρων πλαστών πτυχίων του τέως διοικητού του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Δημήτρη Μπούτου, έσπευσαν να προβάλλουν τα αντικυβερνητικά Μέσα, “ανακαλύπτοντας” ξαφνικά “απίστευτες υποθέσεις”…

Και μπορεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης να είχε ζητήσει την παραίτηση του κ. Μπούτου από τις 4 Δεκέμβρη, ωστόσο αυτά είναι ψιλά γράμματα, όπως ψιλά γράμματα είναι και τα πλαστά πτυχία με τα οποία είχε διοριστεί ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Θεόδωρος Κουκάκης και το είχε γράψει και το «Πρώτο Θέμα» με απόφαση του τότε υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο τότε διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών εκτελωνιστής στο επάγγελμα, είχε διοριστεί και κατά τη διετία 2008- 2010 στη διοίκηση του νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Με πλαστό πτυχίο όμως είχε διοριστεί τον Δεκέμβριο του 2013 επί Άδωνι Γεωργιάδη και η διοικήτρια του νοσοκομείου «Έλενα» έχοντας παρουσιάσει στην επιτροπή αξιολόγησης του υπουργείου Υγείας πλαστό πτυχίο οικονομολόγου από το πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου καθώς και πλαστή βεβαίωση ισοτιμίας και αναγνώρισης του συγκεκριμένου τίτλου σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

Η αποπεμφθείσα διοικήτρια είχε προσληφθεί ξανά στην ίδια θέση το 2007, όταν υπουργός Υγείας ήταν τότε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, και παρέμεινε στο «Έλενα» για τρία χρόνια.

Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter