Όταν για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο ΣΚΑΪ ήταν ένα «χαμαιτυπείο» (Video)

Όταν για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο ΣΚΑΪ ήταν ένα «χαμαιτυπείο» (Video)

Μπορεί να μην ξέρουν οι νεότεροι αλλά ο ΣΚΑΪ δεν ήταν «μητσοτακικός» καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του (ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής).

Ίσως και να μην το πιστεύετε αλλά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν το κόκκινο πανί για τον ΣΚΑΪ και την ιδιοκτησία του και το αντίστροφο!

Μπορεί τώρα πηγαίνοντας στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ –στα πολιτικά- να βλέπετε μόνον στήριξη στην κυβέρνηση του γόνου Κυριάκου Μητσοτάκη, μπορεί τα πάντα να ζουν και να αναπνέουν μέσα από τη στήριξη στην Μητσοτακική δεξιά, αλλά τότε (αρχές δεκαετίας του ’90), ο ΣΚΑΪ με μια εικόνα «πολύπλευρης ενημέρωσης» (όχι ακριβώς, μην το παρεξηγήσετε) δεν ήθελε να ακούει το Μητσοτακέικο.

Ήταν κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη (1990-1993) που είχε δηλώσει ο τότε πρωθυπουργός το «αξεπέραστο» αφού όπως είπε «άκουσε μια κασέτα» ( ε, τότε σε κασέτες τα γράφαμε):

«… και σκέφτομαι ο κ. Αλαφούζος ο οποίος αυτή την ώρα παραπονιέται ότι δήθεν τον αδικώ εγώ δεν έτυχε να ακούσει τι γίνεται; Μα στο χειρότερο χαμαιτυπείο της Ελλάδας δεν γίνεται η χρήση αυτής της γλώσσας. Επιτέλους εναντίον του Έλληνος πρωθυπουργού, της οικογενείας του, εναντίον μιας πονεμένης γυναίκας που είναι η κόρη μου. Η χυδαιολογία στο αποκορύφωμά της» (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ΑΝΤ1- Φεβρ. ‘92)

Είχε προηγηθεί τον Ιανουάριο του 1992, η απόπειρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να κατεβάσει το σήμα του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ όταν τα ΜΑΤ ανέβηκαν στις κεραίες του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ στον Υμηττό.

Η υπόθεση είχε πολλές άλλες παραμέτρους αλλά όπως φαίνεται ο κύκλος έκλεισε και σήμερα στον ΣΚΑΪ πίνουν νερό στο όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η επιχειρηματικότητα και οι ισορροπίες δίνουν πολλές εκπλήξεις!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter