Όταν η ΔΑΚΕ Μεγαλόπολης έλεγε.. Μαυρογυαλούρο τον νέο υφυπουργό Εξωτερικών!

Δεν θα είναι και τόσο χαρούμενοι οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ στην Αρκαδία όταν πληροφορήθηκαν σήμερα πως νέος υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού ανέλαβε, μετά την παραίτηση Διαματάρη, ο βουλευτής του νομού τους, Κώστας Βλάσης, με τον οποίο μόλις προ δύο εβδομάδων είχαν έρθει σε σύγκρουση για τις θέσεις του σχετικά με το κλείσιμο της μονάδας στη Μεγαλόπολη. Μάλιστα τον είχαν αποκαλέσει σε ανακοίνωσή τους... Μαυρογυαλούρο!

Το σχέδιο της κυβέρνησης για κλείσιμο της μονάδας της ΔΕΗ Μεγαλόπολης όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση όχι μόνο στους εργαζόμενους αλλά και στους συνδικαλιστές που προέρχονται από την κυβερνητική παράταξη, ΔΑΚΕ.

Μάλιστα πριν από δύο περίπου εβδομάδες, «γαλάζιοι» συνδικαλιστές (ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ ΔΕΗ Μεγαλόπουλης και ΔΑΚΕ Σωματέιου Χειριστών Βοηθών ΔΕΗ Μεγαλόπολης) μετά από όσα ανακοινώθηκαν για το κλείσιμο της ΔΕΗ στην πόλη, εξέδωσαν δελτίο Τύπου όπου μεταξύ άλλων στηλιτεύουν και τη στάση του ομοϊδεάτη τους βουλευτή Κ. Βλάση. 

Αναφέρουν σχετικά: 

«...Και πάμε στον Βουλευτή του νομού που προέρχεται από την Ν.Δ. Παρόλο που τον ψήφισε η Μεγαλόπολη, παρόλο που η θέση του επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάθετα αντίθετος στην πώληση μονάδων, παρόλο που μας έκανε διάφορες συγκεντρώσεις για το καλό της ΔΕΗ, παρόλο που μας έταζε ότι θα προσπαθήσει για το καλό της ΔΕΗ και της περιοχής και έλεγε ότι θα υπάρχει συνεννόηση το τι θα γίνει, ξαφνικά μετά την εκλογή του και μετά τις ανακοινώσεις για κλείσιμο των μονάδων εξαφανίστηκε.

Δεν σας κρύβουμε βέβαια ότι εμφανίστηκε ως δια μαγείας στο Υπουργείο στην συνάντηση των εκπροσώπων του Δήμου Μεγαλόπολης για να εκμεταλλευθεί την προσπάθεια και να κλέψει τις εντυπώσεις ότι τάχα είναι παρών στα προβλήματα της περιοχής. Μάλιστα στην συνάντηση αυτή τόνισε ότι πρέπει να κλείσει η μονάδα 3 της Μεγαλόπολης διότι είναι πολλά τα χρήματα που θα έρθουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την απολιγνιτοποίηση. Και καλύτερα να κλείσει τώρα, παρά μετά από 3 χρόνια. Ανέφερε επίσης και άλλες ιδέες, κόντρα σε αυτές που θέλει η τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης.

Λυπούμαστε κύριε «Μαυρογιαλούρε», λυπούμαστε κύριε Βουλευτά που με την ψήφο σας και την απόφαση της Κυβέρνησης που είστε μέλος θα στείλετε 1.300 εργαζόμενους στην καθημερινή αβεβαιότητα.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.