Όταν η ευαισθησία προς το Περιβάλλον γίνεται πράξη

Όταν η ευαισθησία προς το Περιβάλλον γίνεται πράξη

Οι εικόνες από τις τηλεοράσεις και γενικά από τα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης είναι συχνά εφιαλτικές. Ο λόγος για το παρόν και το μέλλον του πλανήτη μας, που από Παράδεισος μετατρέπεται σε εφιάλτη από την αλόγιστη χρήση των φυσικών πόρων.

Πόλεις μέσα σε ομίχλη ρύπων, δάση που καίγονται αλλά και που καταστρέφονται από την υλοτόμηση, θάλασσες και ποτάμια με τόνους σκουπιδιών και αποβλήτων.

Η εικόνα μιας αιχμάλωτης θαλάσσιας χελώνας από πλαστικά συχνά βασανίζει τον ύπνο μας. Το ίδιο και ένα πνιγμένο ψαροπούλι από το πλαστικό που νόμιζε πως ήταν τροφή.

Εφιάλτες, αν έχουμε την ευαισθησία για την προστασία της Γης, του Περιβάλλοντος, της χλωρίδας και της πανίδας.

Ο κόσμος όμως ευαισθητοποιείται όλο και περισσότερο γιατί η ευθύνη απέναντι στο Περιβάλλον είναι μεγάλη.

Αλλά και η ευθύνη για το τώρα και το μέλλον.

Ο κόσμος αναζητά λύσεις πάντα πιο φιλικές προς τη Γη. Είτε αφορά την ενέργεια είτε τις πρώτες ύλες.

Μέσα σε όλα που καταδικάζονται είναι η ανεξέλεγκτη χρήση του πλαστικού.

Συσκευασίες που καταστρέφουν το Περιβάλλον είτε λόγω της παραγωγής τους είτε λόγω και της μετέπειτα απόρριψης, όλο και περισσότερο απορρίπτονται από τους πολίτες.

Πάντα ψάχνουμε τις πιο ευαισθητοποιημένες επιχειρήσεις και τα Goody’s Burger House ευτυχώς βρίσκονται μπροστά. Γύρισαν την πλάτη στη χρήση πλαστικού στις συσκευασίες delivery και take away με μια κίνηση που ενισχύει τη βιώσιμη ανάπτυξη. 

Η νέα συσκευασία είναι από χαρτόνι FSC, πιστοποιημένο με τα πρότυπα του φορέα FSC® (Οργανισμός Βιώσιμης Διαχείρισης Δασών). 

Το χαρτόνι Βrown Color του οίκου MM αντικατέστησε το πρωτογενές που χρησιμοποιούταν μέχρι σήμερα αλλά και τη χρήση του πολυαιθυλενίου (PE) που υπήρχε στις προηγούμενες συσκευασίες. 

Οι νέες συσκευασίες εκτός από όμορφες και χρηστικές είναι απολύτως φιλικές προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμες αλλά και 100% βιοδιασπώμενες.

Η σημασία ωστόσο στα οικολογικά προϊόντα δεν είναι μόνον η απόρριψή τους. Είναι και το πώς κατασκευάστηκαν και με ποιες πρώτες ύλες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η πρώτη ύλη, το χαρτί, προέρχεται από σωστή και βιώσιμη διαχείριση των δασών και της ξυλείας.

Τα Goody’s Burger House, πρωτοπορούν και πάλι και με το μήνυμα «It’s good to care for our forests» μας θυμίζουν πως σεβασμός και η ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, είναι υπόθεση όλων μας.  

Απλές και ουσιαστικές κινήσεις εταιρειών που δείχνουν στην πράξη την ευαισθησία τους για το καλύτερο παρόν και το καλύτερο μέλλον της Γης.

Η προστασία του Περιβάλλοντος είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε να βλέπουμε τους εφιάλτες μιας Γης που την θέλουμε  περισσότερο Παράδεισο παρά Κόλαση…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter