Όταν η φίλη της οικογένειας Μητσοτάκη, Μιράντα Ξαφά θεωρούσε πως δεν πρέπει να υπάρχουν κρατικά νοσοκομεία (Video)

Όταν η φίλη της οικογένειας Μητσοτάκη, Μιράντα Ξαφά θεωρούσε πως δεν πρέπει να υπάρχουν κρατικά νοσοκομεία (Video)

Με το χειροκρότημα δεν στηρίζεις ουσιαστικά τη Δημόσια Υγεία, ούτε τα Νοσοκομεία που θέλουν υποδομές, προσωπικό, εξοπλισμό, αναλώσιμα και βέβαια για όλα αυτά χρειάζεται πολιτική βούληση.

Δεν είναι κρυφό πως η οικογένεια Μητσοτάκη δεν θέλει κρατικά νοσοκομεία, ή τουλάχιστον θέλει να δώσει ουσιαστικό λόγο στους επιχειρηματίες και στο ιδιωτικό κέρδος.

Στην πανδημία προσπαθούν από την πίσω πόρτα να βάλουν ιδιώτες, ψεύδονται για τις ΜΕΘ ενώ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε χαρακτηρίσει «πεταμένα λεφτά» το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για τα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ

Αλλά καιρός να θυμηθούμε τι έλεγε πρόσφατα μια φίλη και ιδεολογικά κοντά στην οικογένεια, η Μιράντα Ξαφά.

Πρόκειται για την πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ και με πολύ καλές σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενώ μέχρι πρότινος ο πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη «υμνούσαν» ή και υμνούν τους «ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές» του ΕΣΥ και το σύνολο της κοινωνίας κατανοεί με τον πιο τραγικό τρόπο τη σημαντικότητα ενός ισχυρού συστήματος Υγείας, η Μιράντα Ξαφά στο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Agora II. Δεσμώτες» εξηγούσε γιατί δεν χρειάζονται τα κρατικά νοσοκομεία.

«Εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζονται κρατικά νοσοκομεία. Μπορούν όλα να είναι ιδιωτικά. Είναι ανίκανος επιχειρηματίας το κράτος, δεν πρέπει να διαχειρίζεται τίποτα», δηλώνει.

Τα συμπεράσματα δικά σας και ο λογαριασμός στο κράτος και στον πολίτη! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter