Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Επίθεση για τη Δημόσια Διοίκηση

Όταν η Φώφη νομίζει ότι ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στην προσπάθειά της να επιτεθεί στον πρωθυπουργό - έρχονται βλέπεις και οι εκλογές για τον νέο ηγέτη της κεντροαριστεράς και οι "κορώνες" πάντα χρειάζονται - τον κατηγορεί για όσα το δικό της κόμμα - και προφανώς με τις ευθύνες που της αναλογούν -  έκανε στον δημόσιο τομέα πάνω από 20 χρόνια διακυβέρνησης.

Αναφέρει λοιπόν η κυρία Γεννηματά:

«Τέρμα τα παραμύθια κ. Τσίπρα. Δοκιμάστηκες δύο χρόνια και στη Δημόσια Διοίκηση και απέτυχες οικτρά. Τώρα επιχειρείτε να πουλήσετε προστασία στους δημοσίους υπαλλήλους. Δεν πείθετε πια κανένα. Σας έχουν πάρει είδηση όλοι. Το ενδιαφέρον σας δεν είναι για τους πολίτες, αλλά μόνο για τους πελάτες».

Προφανώς η κυρία Γεννηματά αποδέχεται όλες τις στρεβλώσεις που έχει υποστεί η δημόσια διοίκηση απλώς δεν τολμάει να κάνει αυτοκριτική και προσπαθεί να φορτώσει στον Τσίπρα το "κράτος ΠΑΣΟΚ".

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.