Όταν η «γαλάζια» σύζυγος Χατζηδάκη παραγκωνίζει τους πραγματικούς δικαιούχους του εμβολίου

Όταν η «γαλάζια» σύζυγος Χατζηδάκη παραγκωνίζει τους πραγματικούς δικαιούχους του εμβολίου

Μέσα στο γαλάζιο κατάλογο του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, κατά παρέκκλιση κάθε δεοντολογίας αλλά και κυβερνητικής «επίσημης» ανακοίνωσης, βρέθηκε και η σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαΐτζίδη που έσπευσε μάλιστα να δημοσιοποιήσει άμεσα τον εμβολιασμό της.

Μόλις είχαν ξεκινήσει οι συμβολικοί εμβολιασμοί μιας δεκάδας πολιτικών προσώπων (συμπεριλαμβανομένης και της ΠτΔ) και η κυρία Καλαϊτζίδη – σύζυγος Χατζηδάκη βρέθηκε στην καρέκλα του εμβολιαστικού κέντρου.

Μερικοί, συμπεριλαμβανομένων αρκετών Μέσων Ενημέρωσης έσπευσαν να «μπαλώσουν» την κυβερνητική εύνοια προς τους συγγενείς και φίλους λέγοντας πως η σύζυγος Χατζηδάκη είναι γιατρός.

Πρώτα και κύρια η κυρία Χατζηδάκη είναι πλαστική χειρούργος στο Ασκληπιείο και δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στη μάχη του κορονοϊού.

Χιλιάδες γιατροί -όλων των ηλικιών- συμπεριλαμβανομένων και γιατρών με υποκείμενα νοσήματα αναμένουν πότε θα εμβολιαστούν.

Αλλά η κυρία Χατζηδάκη είχε μια διαφορετική αντιμετώπιση: Είτε ως σύζυγος υπουργού, είτε ως γαλάζια υποψήφια στις εκλογές, είτε και για τα δύο.

Ως γιατρός ενός νοσοκομείου που δεν ανήκει στην πρώτη σειρά κατά του κορονοϊού, θα είχε την ίδια αντιμετώπιση αν δεν ήταν στη Νέα Δημοκρατία ή γαλάζια υποψήφια ή σύζυγος του υπουργού;

Εννοείται πως όχι. Θα περίμενε στη σειρά της να ανακοινωθεί ο κατάλογος όπως αναμένουν δεκάδες χιλιάδες γιατροί, υγειονομικό και νοσηλευτικό ή και διοικητικό προσωπικό νοσοκομείων, ξεκινώντας αποκλειστικά από το προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή…

Έσπευσαν διάφορες πένες να γράψουν πως την χτύπησαν και το εκμεταλλεύτηκαν «πολιτικά».

Μα, όπως φαίνεται, η σύζυγος του υπουργού εκμεταλλεύτηκε πολιτικά τη σχέση της με τη ΝΔ και την κοινωνική/οικογενειακή της θέση πλάι στον υπουργό για να κάνει το εμβόλιο…

Η κυρία Καλαΐτζή δεν περίμενε τη σειρά της όπως δεκάδες χιλιάδες προσωπικό του ΕΣΥ, αλλά και δεκάδες χιλιάδες άτομα-προσωπικό ιδιωτικών μονάδων υγείας…

Απλά η κυρία Καλαϊτζή εκμεταλλεύτηκε πολιτικά τη θέση για να παραγκωνίσει άλλους συναδέλφους της…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter