Όταν η Λίνα Μενδώνη μιλούσε για το ήθος του Λιγνάδη (Video)

Όταν η Λίνα Μενδώνη μιλούσε για το ήθος του Λιγνάδη (Video)

Το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 22 Ιουνίου του 2020, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, στο πλαίσιο απάντησής της στο ερώτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρολιάκου, είχε τοποθετηθεί για το ήθος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο βίντεο που ανέδειξε το kosmodromio.gr η Λίνα Μενδώνη μίλησε για το ήθος του Δημήτρη Λιγνάδη και μάλιστα είχε εγκαλέσει τον Πάνο Σκουρολιάκο σχετικά με την κατάθεση σχετικής ερώτησης για τον αποκλεισμό καλλιτεχνών από το πρόγραμμα «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός», αναδεικνύοντας περιστατικά αδιαφάνειας.

Μάλιστα η υπουργός Πολιτισμού είχε σημειώσει τα εξής αναφερόμενη στον Πάνο Σκουρολιάκο: «Εκτός αν εσείς και ο ΣΥΡΙΖΑ αμισβητείται όχι μόνο τις ικανότητας αλλά και το ήθος του Λιγνάδη;», αναφέροντας το όνομα του πρώην πλέον καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου στη σειρά των επικεφαλής των εποπτευόμενων οργανισμών.

Τον έκοψε από τον Δεκέμβριο

Στη δευτερολογία της η Λίνα Μενδώνη επανέλαβε την εξαγγελία της πως για τον θεσμό «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» θα λειτουργούσε τον Οκτώβριο του 2020 ειδική πλατφόρμα για την αξιολόγηση προτάσεων. Τελικά άνοιξε με δίμηνη καθυστέρηση, στα τέλη Δεκεμβρίου, και σε αυτή, προς έκπληξη πολλών, απουσίαζε τη σύνθεση της επιτροπής αξιολόγησης ο Δημήτρης Λιγνάδης, του Εθνικού θεάτρου ενώ περιλαμβάνονταν οι επικεφαλής καλλιτεχνικών οργανισμών που εποπτεύονται από το υπουργείο Πολιτισμού.

Γιατί άραγε η Λίνα Μενδώνη είχε «κόψει» από τον Δεκέμβρη του 2020 τον Δημήτρη Λιγνάδη;

Πηγή: kosmodromio.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter