Όταν η λογική πάει… περίπατο: Ο Μητσοτάκης λέει πως τον ευχαριστούν για την 13η σύνταξη!

Όταν η λογική πάει… περίπατο: Ο Μητσοτάκης λέει πως τον ευχαριστούν για την 13η σύνταξη!

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα σχολίασε με δηκτικό τρόπο το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

«Ο κ. Μητσοτάκης μας ενημέρωσε σήμερα πως τον ευχαρίστησε προσωπικά συνταξιούχος, για τη 13η σύνταξη, την οποία νομοθέτησε η κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης, βέβαια, ξέχασε να τον ενημερώσει ότι ο ίδιος σκοπεύει να την καταργήσει, αφού δεσμεύθηκε μόνο για τις 12 συντάξεις.

Πάντως, κάτι θα ήξερε ο συνταξιούχος που τον ευχαρίστησε. Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και την επόμενη τετραετία, δεν θα μπορεί να καταργήσει τίποτα».

Δείτε τι ανέφερε συγκεκριμένα ο Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πάτρα:

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής. Οι πολίτες θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ. Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές… δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου», δήλωσε. Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στη 13η σύνταξη επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται για ένα «προεκλογικό επίδομα». «Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια, δεν εξαγοράζονται με δώρα», είπε και πρόσθεσε: «Ακούστε και αυτό. Συνταξιούχος με έπιασε και μου είπε: “Εσένα πρέπει να ευχαριστούμε για τη 13η σύνταξη, όχι τον Τσίπρα, γιατί αν δεν είχες τόσο μεγάλο προβάδισμα δεν θα την έδινε για να μειώσει τη διαφορά”».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter