Όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη προωθεί στα social media θεωρίες συνωμοσίας περί νοθείας στις εκλογές

Όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη προωθεί στα social media θεωρίες συνωμοσίας περί νοθείας στις εκλογές

Η ιστορία συνωμοσίας έχει δυο πρωταγωνιστές και μια guest star. Πρωταγωνιστές είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Γιάννης Λοβέρδος. Εάν τα πράγματα έμεναν στο επίπεδο των δυο πρωταγωνιστών κανείς δεν θα έδινε σημασία. Όταν, όμως, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, προωθεί ως guest star τις θεωρίες συνωμοσίας, τότε η ιστορία παύει να είναι απλώς γραφική. Να πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Γρηγόρης Ψαριανός, διάβασε τη σπάλα του αρνιού και αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους του στα social media την προφητεία του περί νοθείας στις επικείμενες εκλογές.

Τιτίβισε, λοιπόν, στο twitter: «Κρατήστε τη φίρμα “INDRA”. Εταιρεία (ισπανική) που εμπλέκεται στη νοθεία των εκλογών υπέρ του Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Το ονοματάκι αυτό θα το βρούμε μπροστά μας οσονούπω… στις εκλογές εφ’ όσον η Singular Logic δηλώνει αδυναμία τετραπλών εκλογών. Οι τύποι άφησαν αποτυπώματα».

Όπως αναμενόταν το τιτίβισμά του προκάλεσε ποταμούς δακρύων από τα γέλια αφού ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ευθέως υποστήριζε ότι η κυβέρνηση θα αναθέσει στο ισπανικό κολοσσό INDRA (δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο μετρό της Αθήνας από το 2014) το έργο των αποτελεσμάτων των εκλογών με στόχο τη νοθεία όπως ο Μαδούρο, κατά Ψαριανό, στη Βενεζουέλα.

Τρεις ημέρες μετά, το σατανικό σχέδιο το πήρε χαμπάρι ο Γιάννης Λοβέρδος, δημοσιογράφος και wannabe υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Τιτίβισε, λοιπόν, στο ίδιο κλίμα : «Αληθεύει ότι οι Συριζαίοι προσπαθούν να ξεφορτωθούν την Singular Logic απ την καταμέτρηση του εκλογικού αποτελέσματος? Είναι αλήθεια ότι γι’αυτό συζητούν με άλλες, πιο…ελεγχόμενες εταιρίες? Φόβοι για νόθευση των εκλογών, έχουν αρχίσει να εκφράζονται. Ελπίζω να μην επαληθευτούν!».

Μέχρι εδώ όλα θα ήταν απλώς για γέλια. Μόνο που η υπόθεση πήρε άλλη διάσταση όταν η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη- και wannabe πρωθυπουργού-, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποφάσισε να προωθήσει στους ακολούθους της τη θεωρία συνωμοσίας του Γρηγόρη Ψαριανού. Έτσι έκανε retweet το τιτίβισμα του βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Δυο τινά συμβαίνουν. ‘Η δεν χειρίζεται η ίδια η κ. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη τον λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα, οπότε έγινε λάθος από τον χειριστή, λάθος το οποίο θα έπρεπε να διορθώσει. Ή έκανε η ίδια με τα χεράκια της retweet τη θεωρία συνωμοσίας περί φόβων νοθείας στις επικείμενες εκλογές γιατί την πιστεύει. Εάν συμβαίνει το δεύτερο, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και άκρως επικίνδυνα.

Γιατί είναι άλλο πράγμα να διασπείρει υπόνοιες περί νοθείας στις εκλογές ο Ψαριανός και ο Γιάννης Λοβέρδος και άλλο να τις προωθεί ένα δημόσιο -και μη γραφικό- πρόσωπο όπως η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter