Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη ήθελε σύνθετη ονομασία και να κλείσει το Σκοπιανό – Τι έλεγε για τον Σαμαρά (Video)

Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη ήθελε σύνθετη ονομασία και να κλείσει το Σκοπιανό – Τι έλεγε για τον Σαμαρά (Video)

Δεν είναι μυστικό πως πολλοί εντός της Νέας Δημοκρατίας διαφωνούν με τη σημερινή γραμμή της ηγεσίας που σέρνεται πίσω από τις απόψεις του ακροδεξιού πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και των φίλων του.

Ήταν ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς εξάλλου που έριξε την κυβέρνηση του πατέρα τού νυν προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και η σημερινή δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι χλιαρή και αποφεύγει στην ουσία να  πάρει θέση επί της συμφωνίας.

Αρκεί μια αναδρομή στις δηλώσεις για να βρούμε πως πέρα από τις σημερινές εθνικιστικές προεκλογικές κραυγές του κόμματος, ήθελαν λύση και σύνθετη ονομασία ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά «θλιβερό κεφάλαιο».

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούμε την Ντόρα Μπακογιάννη που μιλά στον Αλέξη Παπαχελά (4/12/2011) να λέει:

«Εγώ λύσεις θέλω στο σκοπιανό. Δεν θέλω να τα τινάξουμε στον αέρα. Πρέπει να βρεθεί μια σύνθετη ονομασία και να κλείσει το σκοπιανό. Ο κύριος Σαμαράς είναι ένα άλλο θλιβερό κεφάλαιο του σκοπιανού. Το χρησιμοποιεί και σήμερα κατ’ αυτό τον τρόπο… Η ουσία της υποθέσεως είναι ότι πρέπει να βρούμε λύσεις στο σκοπιανό»

https://twitter.com/OmadaMnimis/status/1088365419033837568

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter