Όταν η υφυπουργός εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου υπερηφανευόταν πως μειώθηκε το κόστος εργασίας (Video)

Όταν η υφυπουργός εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου υπερηφανευόταν πως μειώθηκε το κόστος εργασίας (Video)

Ίσως είναι δύσκολο να καταλάβεις τις θέσεις της ΝΔ αν παρακολουθήσεις αποκλειστικά τις δηλώσεις των υποψηφίων της τις προηγούμενες ημέρες των εθνικών εκλογών.

Ήταν τότε που όλοι «μάζευαν» όσα είχαν κατά καιρούς δηλώσει σε μια προσπάθεια επιρροής του εκλογικού σώματος.

Τα παραδείγματα πολλά, μεταξύ των οποίων και ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο νυν υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Στον κατάλογο των καθ ύλην αρμοδίων προσθέτουμε και την Δόμνα Μιχαηλίδου, νυν υφυπουργό Εργασίας η οποία «ξεσπάθωνε» στις 8 Απριλίου 2017 υπέρ της μείωσης του μισθολογικού κόστους. Υπερηφανευόταν πως είχε γίνει πραγματικότητα το 2013-2014, κάτι που ανέτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έλεγε συγκεκριμένα:

«Η Ελλάδα μεταξύ 2013-2014 ήταν πρωταγωνίστρια στις μεταρρυθμίσεις και στις μεταρρυθμίσεις ανταγωνιστικότητας και σύμφωνα με στοιχεία από τον ΟΟΣΑ και σύμφωνα με στοιχεία από την Παγκόσμια Τράπεζα, είχαμε πάρα πολύ μεγάλη άνοδο της ανταγωνιστικότητας. Γιατί με τις θυσίες του ελληνικού λαού, καταφέραμε να μειώσουμε πάρα πολύ το κόστος εργασίας. Το εργασιακό μπήκε σε ένα πλαίσιο πιο ευέλικτο, το μισθολογικό μπήκε σε ένα πλαίσιο πολύ πιο σκληρό, οπότε καταφέραμε να μειώσουμε το κόστος εργασίας (σ.σ. υποκατώτατος, μείωση βασικού, ατομικές συμβάσεις, ημιαπασχόληση κτλ)….»

Και προσέθετε το «κακό» που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ:

«…Το 2015-2016 αυτή η πρόοδος σύμφωνα και με τον ΟΟΣΑ και την Παγκόσμια Τράπεζα , είχαμε μια όχι μόνον στασιμότητα, όχι μόνον μια καθίζηση, αλλά πήγαμε πίσω από το 2012 (που ψηφίστηκε ο υποκατώτατος) »

Ε, μετά από αυτές τις δηλώσεις γίνεσαι και υφυπουργός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη! 

Δείτε το βίντεο. Οι δηλώσεις της στο 1’45”:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter