Όταν η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη συνόδευε τον Μπογδάνο στο Βίτσι – Αγκαζέ με βουλευτή της ΧΑ (Photos)

Όταν η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη συνόδευε τον Μπογδάνο στο Βίτσι – Αγκαζέ με βουλευτή της ΧΑ (Photos)

Διαχρονική θιασώτρια των ακροδεξιών συνάξεων στο Βίτσι αποδεικνύεται η Μαρία Αντωνίου, διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να κλείσει!

Η πρώην βουλευτής συνόδευσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τον Αντώνη Μυλωνάκη, βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, στην τελευταία επίσκεψη τους στο βουνό που είναι άμεσα συνυφασμένο με την εμφυλιοπολεμική περίοδο.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την κ. Αντωνίου να διέγραψε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Documento από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Παλαιότερα, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την κ. Αντωνίου αγκαζέ με την πρώην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Δέσποινα Σβερώνη, στην ίδια γιορτή μίσους.

Αγκαζέ με τη Σβερώνη της ΧΑ

Να σημειωθεί ότι το 2013 την πρώην βουλευτή Καστοριάς είχαν προπηλακίσει χρυσαυγίτες στα ίδια γνώριμα γι΄ αυτούς λημέρια, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την νυν διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη να εμφανιστεί δύο χρόνια αργότερα παρέα με την Δ. Σβερώνη.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνίου, άλλο ένα… τεφαρίκι της διακυβέρνησης Μητσοτάκη

Η Θεσσαλονικάρχης του Μητσοτάκη και η αγάπη της για τις γιορτές μίσους στο Βίτσι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter