Οταν η Μποφίλιου πέρασε από οντισιόν της Ντενίση

Οταν η Μποφίλιου πέρασε από οντισιόν της Ντενίση
Η τελευταία παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου και της ομάδας της στο Vox με τίτλο «Κάτι καίγεται» δεν έχει σχέση με κανένα αντίστοιχο ελληνικό θέαμα και είναι εφάμιλλη των μεγάλων events του εξωτερικού

Το 2002 η Νατάσσα Μποφίλιου ήταν 19 ετών και μαζί με μια φίλη της χορεύτρια, τη Μυρτώ Καλογεροπούλου, έμαθαν ότι γινόταν οντισιόν για το έργο «Βίκτωρ – Βικτώρια» στο θέατρο Ιλίσια της Μιμής Ντενίση. Σκέφτηκαν να πάνε, αφού η Μποφίλιου ασχολιόταν με τον χορό και το τραγούδι, ενώ η φίλη της ήταν αμιγώς χορεύτρια. Εφτασαν από νωρίς το πρωί στο θέατρο και πέρασαν και οι δύο στην πρώτη φάση, που είχε να κάνει με ένα χορευτικό. Περιμένοντας τη σειρά τους για τη δεύτερη φάση, στην οποία θα έπρεπε να τραγουδήσουν κάτι, η Μποφίλιου, που είχε πάθος με τη μουσική και γνώριζε καλά το τραγούδι (ένα κομμάτι από το «Βίκτωρ – Βικτώρια»), αποφάσισε να βοηθήσει τα άλλα κορίτσια, ηθοποιούς και χορεύτριες ως επί το πλείστον. Επειδή ήξερε να διαβάζει παρτιτούρα τους εξηγούσε πώς πήγαινε η μελωδία του τραγουδιού για να το τραγουδήσουν όσο γινόταν καλύτερα.

Ξαφνικά, ενώ η Μιμή Ντενίση βρισκόταν μες στο θέατρο κι έβλεπε κόσμο, βγήκε έξω και ρώτησε: «Ποιος τραγουδάει;». Η Μποφίλιου υπέθεσε πως έκανε θόρυβο και ενοχλούσε τη διαδικασία της οντισιόν. «Εγώ» τόλμησε να αρθρώσει, για να εισπράξει την απάντηση της Ντενίση: «Μη φύγεις, σε θέλω»! Επειτα η Ντενίση ξαναμπήκε στο θέατρο, η ώρα πέρασε και επειδή η σειρά τους δεν φαινόταν να έρχεται τα δύο κορίτσια αποφάσισαν να φύγουν. Την ιστορία αυτή η Μποφίλιου την ξαναθυμήθηκε όταν άρχισε να δουλεύει επαγγελματικά ως τραγουδίστρια και αντιλήφθηκε πως η Ντενίση την είχε ξεχωρίσει από τότε, αφού ήθελε, εν μέσω οντισιόν, να εντοπίσει ποιο κορίτσι ακουγόταν να τραγουδάει τόσο καλά.

Λίγα χρόνια μετά η Μποφίλιου γνώρισε τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μαζί με τον συνθέτη Κώστα Τσίρκα, συμμαθητή της από το σχολείο, έβγαλε τις «Εκατό μικρές ανάσες», τον πρώτο της δίσκο. Εγώ πάλι που προ ημερών παρακολούθησα την τελευταία παράσταση της Μποφίλιου και της ομάδας της στο Vox με τίτλο «Κάτι καίγεται», αφενός τη θυμήθηκα γύρω στο 2005 να τραγουδάει για πέντε δέκα άτομα πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και αφετέρου συνειδητοποίησα πως αυτό που κάνει πλέον δεν έχει καμία σχέση με κανένα αντίστοιχο ελληνικό θέαμα, αλλά στέκεται επάξια δίπλα σε μεγάλα events του εξωτερικού.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter