Όταν η Νέα Δημοκρατία «στριμώχνεται» της φταίει… ο Ραγκούσης (Photos)

Όταν η Νέα Δημοκρατία «στριμώχνεται» της φταίει… ο Ραγκούσης (Photos)

Μπροστά στην δημοσκοπική κατάρρευση αλλά και τις συνεχείς αποκαλύψεις για τα στελέχη της, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί για άλλη μία φορά να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πετώντας την μπάλα στην… εξέδρα, βάζοντας στο στόχαστρο -ξανά- τον Γιάννη Ραγκούση.

Διαβάστε επίσης: Ραγκούσης: Φθηνοί αντιπερισπασμοί, αποτυχημένοι συμψηφισμοί – Αποδεικνύουν απλώς την απελπισία τους

Συγκεκριμένα, από το πρωί της Τρίτης, ιστοσελίδες «ανεβάζουν» θέματα σχετικά με το σπίτι του Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην Πάρο. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Νέα Δημοκρατία ασχολείται με αυτό το θέμα. Θα έλεγε μάλιστα κανείς, ότι το φέρνει στην επιφάνεια στα… δύσκολα.

Ειδικότερα, δημοσιεύματα σχετικά με την… «βίλα Ραγκούση» βλέπουμε από το 2014, και συγκεκριμένα στο «Πρώτο Θέμα». Έπειτα το επαναφέρουν ξανά το 2019, με δημοσίευμα του «Βήματος», και ερχόμαστε στο 2023, όπου ο Άδωνης Γεωργιάδης, μετέτρεψε τη Βουλή σε στούντιο τηλεπωλήσεων, δείχνοντας μέσω του κινητού του φωτογραφίες από το οίκημα του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο, σε μια ύστατη προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα, μετά τις αποκαλύψεις για τον Νίκο Παπαθανάση και το… κουρεμένο του δάνειο.

Θα έλεγε κανείς, ότι η «βίλα Ραγκούση», είναι για τη ΝΔ σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και «παίζεται» κάθε 4 χρόνια…

Δείτε τα στιγμιότυπα: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter