Όταν η σύζυγος του πρωθυπουργού προσπάθησε να καπηλευθεί τις γυναίκες θύματα κακοποίησης – Χαμός στο Twitter

Όταν η σύζυγος του πρωθυπουργού προσπάθησε να καπηλευθεί τις γυναίκες θύματα κακοποίησης – Χαμός στο Twitter

Τη στήριξη σε γυναίκες θύματα τόσο σωματικής όσο και ψυχολογικής κακοποίησης προσπάθησε -ανεπιτυχώς- να καπηλευθεί η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Δίχως να μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της για τις αποκαλύψεις του Documento και όσα έρχονται στη δημοσιότητα για το πρόσωπό της, όπως για την απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων επί τέσσερα χρόνια  στο πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσπάθησε να εντάξει τον εαυτό της στα θύματα… εμμονικών που «χτυπούν» γυναίκες, αντί να δώσει μια απάντηση επί της ουσίας.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Γυναίκες στο στόχαστρο! εμμονικές επιθέσεις σε βάρος τους αδιακρίτως ιδιότητας, είναι πράξεις μίσους, ανανδρίας &δειλίας. Ψέμα & λάσπη δεν μπορούν να στερήσουν από καμία μας την ελευθερία & την εξέλιξη! Αρκετά, λοιπόν, με όσους υπάρχουν και μιλούν μόνο για να φθονούν! #καμιαανοχη »

Ωστόσο, το γεγονός πως δεν απαντά επί της ουσίας δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter που έσπευσαν να γράψουν μηνύματα όπως τα εξής:

«Χρησιμοποιείς πληθυντικό και προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το ότι είσαι γυναίκα. Δεν είναι οι γυναίκες στο στόχαστρο. Εσύ είσαι».

Δείτε κάποια ακόμα:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter