Ο 12ος λόγος στη φαντασία του καθενός....

Όταν λες ότι έχεις 12 λόγους να είσαι με τον Κυριάκο και γράφεις 11…

«Χιλιάδες Φωνές», τιτλοφορείται η νέα διαδικτυακή καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως ένα «διαδικτυακό κίνημα ασυμβίβαστων ενεργών πολιτών, που μάχεται για αλλαγές στην Ελλάδα».

Η - πιο προεκλογική δεν γίνεται – καμπάνια του προέδρου της ΝΔ, παρουσιάζεται ως «ένα κίνημα πολιτών που ενώνει τους Έλληνες και είναι «η σιωπηλή πλειοψηφία που αγωνίζεται διαχρονικά για μια καλύτερη Ελλάδα».

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια διαδικτυακή καμπάνια με στόχο τους νέους και με αποκλειστικό σκοπό να ενισχυθεί το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο μανιφέστο δεν αναφέρεται ούτε μια φορά το όνομα της Νέας Δημοκρατίας παρά μόνον του Κυριάκου Μητσοτάκη ως του πολιτικού που εκφράζει τους νέους που πήραν «αυθορμήτως» την πρωτοβουλία για το στήσιμο της καμπάνιας.

Μάλιστα υπάρχει και άρθρο κόλαφος με τίτλο: «12 λόγοι γιατί με τον Κυριάκο»… Μόνο που στο κείμενο υπάρχουν έντεκα λόγοι…

Οργανωθείτε παιδιά. Ο δρόμος για την αριστεία είναι μακρύς και δύσκολος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.